VAJAN ABI-salapoldid!!!

Factor

Algselt postitas: foxer
Millegipärast armastatakse rattapolte hullult kõvasti kinni keerata. Kuna tonnisega sõidan vähe, siis samade lammelidega sõidan ca kaks aastat ilma vahetamata. Peale viimast Saabianti juures vahetust peksti ja väänati neid umbes pool tundi lahti. Mis ma siis teinud oleks kui mul oleks tekkinud vajadus tee ääres ratast vahetada?!?

Kui kaks aastat sõita ilma, et keegi polte näpiks, siis juba need poldid roostetavad/oksüdeeruvad selle ajaga kinni.
Tuleks enne kinnikeeramist panna poldi keermele kas vaskmääret või vanasti pandi suusatõrva.

Kui ise remondin oma autosid, siis alati peaaegu igalepoole, kuhu ma poldi tagasi keeran panen vaskmääret vahele. Tänapäeval seda imelihtne teha, müüakse seda ju aerosoolina, surtsi pudelist ja oled peaaegu kindel, et järgmisel korral saad ka selle poldi lahti.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
95SELaunch

seda ma nüüd tean jah=)
Trionic
Saabiguru

Vaskmääre toimib suht lühikest aega võrreldes tõrvaga(viimast ei maksaks väga kuumades liidestes kasutada).Tõrvatud poldid tulevad ka 10-15 aasta pärast kenasti lahti.
OT: Kõvemad antsud on vaskmääret ka elektroonika/elektri pistikutesse uputanud,vältimaks el.keemilist korrosiooni.Tagajärjeks tihti korrosioonivaba,kuid mahakärsanud elektroonika.
Kasutaja avatar
95SELaunch

Käisin eile Saabiantis, ikka ei saanud lahti keerata. Nüüd vist tuleb küll puurida või keevitada
saabu
Auto:
Kontakt:

Mille taha asi takerdus?
suur

Algselt postitas: 95SELaunch
Käisin eile Saabiantis, ikka ei saanud lahti keerata. Nüüd vist tuleb küll puurida või keevitada
Kas sa Saabu juures oled käinud?
Kasutaja avatar
95SELaunch

poldid on nii kõvasti sisse keeratud, ja turvapoltide mutter on nii õhuke, et jõu rakendus tulemust ei anna, võti läheb kõveraks
Kasutaja avatar
95SELaunch

täna see lugu edukalt lõppes Saabiantis, iga poldi eemaldamine maksis siis 75.-
teemat võiks lukku panna
P.S. McGard turvapoldid on kõige turvalisemad turvapoldid maailmas!:headbang:
Kasutaja avatar
enrico

P.S. McGard turvapoldid on kõige turvalisemad turvapoldid maailmas!:headbang: [/quote]
olen ühel meelel sinuga:) ma lõhkusin velje ära nende pärast:facts:
Vasta