On küll Reval.
RS4 peaks olema selline on-off tüüpi sidur,mida väga libistada ei annagi.
Sorry for OT:red:
9-5 aero vs v70 T5
ärge saage valesti aru, ei mul ei olnud plaanis hakata Saabi mahategema. nagu oma esimeses postituses mainisin, sõitsin pea kaks aastat 9-5`ga ja sest ajast saati on see saabi pisik sees
Nüüd kui on võimalus uut autot valida, siis hakkasingi uurima mida teised sama jõudlusega mudelid pakkuvad.
Kuna otsin endale aut. kastiga isendit siis just selles saabi juures tuligi pettuda
tõepoolest manual kastiga aero kiirendus on nobe, kuid automaadiga, sry... siit ka see põhjus miks ma disla bemmidega võrdlesin.
to epsum: nu mis jutt et ei tunne 2 seki vahet. kindlasti sa tunned kui kiirendud 9-5 2,0lpt või 2,3lpt`ga
seal on see vahe veidi alla 2 seki.
point on selles, (nagu siin keegi ennem mainis) et uue auto ostul lähtud ikka sellest, et oma väljakäidud raha eest soovid saada maksimumi. kuid kui autol on omadusi natu siit ja natu sealt siis kokkuvõttes kas ta siis on ikka nii hea?

Kuna otsin endale aut. kastiga isendit siis just selles saabi juures tuligi pettuda

to epsum: nu mis jutt et ei tunne 2 seki vahet. kindlasti sa tunned kui kiirendud 9-5 2,0lpt või 2,3lpt`ga

point on selles, (nagu siin keegi ennem mainis) et uue auto ostul lähtud ikka sellest, et oma väljakäidud raha eest soovid saada maksimumi. kuid kui autol on omadusi natu siit ja natu sealt siis kokkuvõttes kas ta siis on ikka nii hea?

Algselt postitas: postiljon
ärge saage valesti aru, ei mul ei olnud plaanis hakata Saabi mahategema. nagu oma esimeses postituses mainisin, sõitsin pea kaks aastat 9-5`ga ja sest ajast saati on see saabi pisik seesNüüd kui on võimalus uut autot valida, siis hakkasingi uurima mida teised sama jõudlusega mudelid pakkuvad.
Kuna otsin endale aut. kastiga isendit siis just selles saabi juures tuligi pettudatõepoolest manual kastiga aero kiirendus on nobe, kuid automaadiga, sry... siit ka see põhjus miks ma disla bemmidega võrdlesin.
to epsum: nu mis jutt et ei tunne 2 seki vahet. kindlasti sa tunned kui kiirendud 9-5 2,0lpt või 2,3lpt`gaseal on see vahe veidi alla 2 seki.
point on selles, (nagu siin keegi ennem mainis) et uue auto ostul lähtud ikka sellest, et oma väljakäidud raha eest soovid saada maksimumi. kuid kui autol on omadusi natu siit ja natu sealt siis kokkuvõttes kas ta siis on ikka nii hea?![]()
Mina just selle järgi valisingi. Kuigi tervel pered Saabid olnud ja on ka hetkel. Isa ostsis esimese 9-5-e mis VM EV müüs.
Ja paratamatult peab tõdema, et selle raha eest on selles margis kõigest midagi. Mitte just kõike kõike aga just parajalt nii, et rahuldab kõik vajadused mida sõidukilt ootan ja tahan.
Loomulikult, kui tahaksin säästukat ostaks Hunday, kiirendust siis Subaru jne jne. Ehk hinna, kvaliteedi (mugavuse jne), kiiruse ja eriti disaini suhtes kõik tasakaalus.