Liguri düno külastamine

Ühised tegemised
iisak

Algselt postitas: Cyber
Eilse pesupäeva infokild. Kunagi Laki autos olnud düno on üleval Roosna-Allikul. Töötab korralikult. Pidi mingi rallitiimi omandus olema. Liguri oma, tjah... siiani ei tööta, lodame, et siis millalgi äkki saab ka korda...
Roosna stend saab laupäeval jonksu ja me kohe platsis:drive:
Halb on see,et "mees tänavalt" ei saa seal hästi jutule,kuna see rull rohkem isiklikuks tarbeks pidi olema..:o
Liguri kohta nii palju,et nendel oli/on tarkvara Hollandis seadistamisel ja mina isiklikult selle töövalmidust enne ei usu,kui ise autoga peal olen:wall:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
ill
Saabiklubi liige

Dynomaxi stend Tööstuse 54 on ka püsti, kui kellelgi huvi on.
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Algselt postitas: kasparius
Aga point ongi minna mõõta seda võimsust, millega sõidad regulaarselt. Mitte rõhke taevasse ajada.
See on üks point, teine ikkagi see maksimum mis tuleb.
Häda on selles, et cutoff tuleb niikuinii ja erinevad softid on seda ainult "veidike" edasi lükanud...kui on. Ei räägi nüüd ekstreemsoftidest, kus 2+ baari lubatakse ja kasutusel teine MAP sensor.
Seepärast bleederi või MBC-ga ei saa me erilist midagi teada, kui rull graafikuid ei näita. "Tavaline" Hirsch soft või stock FTP soft - erilist vahet pole, mõlemad võib ühtviisi 1,2 baari peale keerata ja nii pidevalt sõita.
Fuel Cut Defender on juba teine ooper ja ühtlasi riskantne asjandus millega jamada.

Electronic Manual Boost Controller on jupp mida üritan ehitada. Koera sabast olen juba üle saanud...;)
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Et siis.. juhul kui minek siis Jupats istub Sebastianil kõrval ja loeb õllepurgi silti ette:D eh..emm tähendab, et loen kaarti:love::head:
will

Mitte ei saanüüd aru-kas pandi mingi päev kinni või jne?
iisak

Kasparius võiks nüüd jah konkreetselt öelda-toimub midagi või ei?:wtf:
iisak

Hallooo,härrad:?:?
kasparius
Overboost addict

Nii.
DYNOSoft pole veel kohal. Homme helistan uuesti , kas on jõudnud. Kui ei, siis saan esmasp uuesti helistada. Ütleme nii, et natuke aega on veel 11.mai-ni. Tundub, et 1.mai ei õnnestu kuidagi praegu. Paljudel autod ka veel järgm nädal tegemisse. Niiet 1.mai on out of question praegu.
NIISIIS, ASJAOSALISED PALUN, KES ON TULIJA KUI 11.MAI ON STEND PÜSTI JA TÖÖKORRAS?EHK SIIS u2u mulle! SEE ON REEDE.Tean juba et on saablasi, kellele ei sobi see kuupäev. Niiet on tekkimas vabu kohti, aga see kõik mõne päeva pärast. 11.mai Hommikust umbes enne 8 paneks leekima ja 10 paik võiks seal olla. Siis terve päev seal. Majutust ma ei julge praegu kinni panna. Järgmise nädala algul julgen ka broneerida midagi ja kui seda kohta ei saa, siis kui väga vaja saab mõne teise majutuse. Kui tõesti ei saa magada seal kuskil, siis iga roju oma koju väljatrükki imetlema.
Sent from my Monte Carlo using B236
kasparius
Overboost addict

Liguril asjad nii, et endiselt ei tea millel soft tagasi tuleb Hollandist. Garantiiremont ja ettearvamatu tagastusaeg.
Sry. Asi lükkub siis määramata ajaks edasi.
Niikaua võivad huvilised Tööstuse tn Tallinnas dünotama minna. Ise lähen tõenäol järgmine nädal.
Trionic
Saabiguru

Nendega ei saa ka kuidagi kontakti,territoorium oli eile suletud,meilidele ei vastata,tel.pole,mõttetu kaader.
csn

Aga mis rahvas arvab, et kas hiljem on veel huvi. Mina olen igatahes huvitatud ka hiljem pisut peenestama.
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Iseenesest on huvi ikka olemas. Eks siis näeb kuidas ajad sobima hakkavad.
kasparius
Overboost addict

Mina lähen järgm nädal igatahes Tööstuse tn-le. dünoma. kui löögile saan....:freak:
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Hiljem sobib veel paremini kui varem :cool:
Alati on ju midagi auto juures tegemata, aga eks see minu jaoks saaks olema rohkem meeldiva kokkusaamise-jutuajamise-õllejoomise üritus. Rullid justkui teisejärguline asi.
Karksi-Nuia kena koht igal juhul vahelduseks tolmusele Tallinnale.
kasparius
Overboost addict

Niisiis, Soft on tagasi kuskilt Hollandist ja rullid käivad.
Panen asja uuesti susisema...
EDIT: Jällegi lükkas järgmise nädala peale jutuajamise.
teisipäeval 29.mai helistan uuesti.
Vajab seadistamist veel.
Vasta