Registreerumine üritusele Teeme Ära 2008

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
spark
Saabiklubi liige

Algselt postitas: fofa

Spark, soovid äkki mind asendada Tlna pundis?

miks mitte ... kui võetakse
Nastix

Pisut OT:

Äärmiselt masendav on vaadata, kuidas "Teeme ära 2008-t" oodates tekkis üleöö Viljandi mnt-l Kiili risti tohutu kasutatud rehvide hunnik, teine selline - nii 2-3 korda suurem tekkis Männiku teele Saku poole sõites.

Huvitav, kas mingi rehvikoda lootis kulusid kokku hoida ???
Igal juhul seina äärde sellised risustajad :gun: :gun:

EDIT: Selline jutt ka PM-s
Eleri

Andmed muudetud, kahjuks ei saa ürityuse reg lehele sisse et seal neid muuta, kuid ma arvan et see pole ka nii suur probleem. Täna peaks saabuma ka täpsem info, kuna mul pole koigi maile ja telefone, siis jälgige siinset.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Fabrik
Auto: Saab 9-3 sc 1,9 2005. Saab 9-3 cabrio 2.0T 2007.

Anti juurde sõites ka tee äärde tohutud rehvi hunnikud tekkinud. Kogu see Kalmistu tee äär on mingit pas..a täis. Saaks kohta valida võiks Saabiklubi sinna saata. Oleks kaudselt meie ühise huviga ka seotud.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Osades kohtades need rehvihunnikud on taotluslikud. Mingi kokkuleppe värk, et inimesed võivad oma rehvid sinna tuua ja siis viiakse ära.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

Tere!
Varsti on käes Suur Koristuspäev! Suur aitäh Sulle ja kõigile Su meeskonna liikmetele, et olete valmis aitama Eestimaad puhtaks saada!

Saadame Sulle informatsiooni koristuspäeval toimuva osas. Alloleval lingil klikates avanevad koristuspäevaks vajalikud juhised http://info.teeme2008.ee/juhend/ Palun tutvu hoolikalt ka saadetud juhistega, Sul tuleb neid tutvustada oma meeskonna liikmetele. Palun helista vähemalt päev enne koristuspäeva läbi oma meeskonnaliikmed ja veendu, et nad pole koristuspäeva unustanud. Tuleta neile meelde, et riietuda tuleb ilmastikule ja koristustöödele vastavalt. Võta kaasa korralikud kindad, võimalusel rehad või labidad.

Sinu meeskonna kogunemiskoht on Türisalu külas.

Kohalesaamise juhend: Kogunemiskoht asub Türisalu külas Raketibaasi territooriumil Raketibaasi peavärava juures. Peaväravasse saab Tallinna poolt tulles Klooga maanteelt u 1,2 km peale Türisalu panka parklat vasakule suvilate juurde keeravast Nurmenuku teelt. Keila-Joa poolt tulles peale Vääna teed u 500 m pärast tuleb paremale keerata. Klooga mnt on antud piirkonnas remondis ja remondi osast tuleb mõlemal juhul läbi sõita. Lühem remondi lõik on Keila-Joa poolt tulles. Juhul, kui Sa lipujaama ülesse ei leia helista oma koristuspiirkonna koordinaatorile! Palun ole oma meeskonnaga teile määratud kohas 3. mail kell 10.00.

Oled registreerunud haagisega, seega on Sinu meeskond veomeeskond. Veomeeskonna ülesanne on toimetada prügikottidesse pandud prügi lipujaama. Sinu piirkonna vabatahtlikele on antud veomeeskondade telefoninumbrid, et nad oskaksid vajadusel haagist kotti pakitud prügile järele kutsuda. Lipujaama jõudes küsi kindlasti ka lipujaama pealiku telefoninumber, see säästab oluliselt kütust. Kui Sinu meeskonnas on rohkem inimesi, kui veomeeskonnas vaja, saavad ülejäänud meeskonna liikmed liituda teiste vabatahtlikega, kes metsas prügi kottidesse panevad, või jääda appi lipujaama. Väljavedu alusta kohe, kui vabatahtlikud on suutnud piisava koguse prügi kottidesse panna: seda rutem saab koristuspäev lõpule. Prügikotte koormasse pannes arvesta ohutusnõuetega ja jälgi, et prügikotid metsateedel koormast maha ei kukuks. Informeeri jooksvalt lipujaama pealikku metsas toimuvast.

Peale koristuspäeva tahame Sulle ja Su meeskonnale korralikult AITÄHH! öelda, seega ootavad teid 4.mail, algusega kell 17.00 Puhta Eesti Peod kolmes erinevas kohas:

Tallinna Lauluväljakul: Esinejad: Riho Sibul, Liisi Koikson, Chalice, G-Enka ja Veiko Tubin

Tartu Raekoja platsil: Esinejad: Tõnis Mägi, Vennad Johansonid ja Väikeste Lõõtspillide Ühing

Narva Linnuse hoovis: Esinejad: Vanilla Ninja ja Avenüü

Kohtumiseni!

NB! Info edastamisega meeskonna juhile loeb Teeme Ära toimkond meeskonna juhistega tutvunuks ja nõustunuks.

Teeme Eestimaa üheskoos puhtaks!

Küsimuste tekkimisel võtke palun ühendust.

Sinu koristuspiirkonna kohalik koordinaator:

Lembe Reiman
Harku Vallavalitsus
59 038 146
56 680 406
6003 866
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Aga koguneks siis näiteks kella 9 paiku kusagil Õismäe kandis? Sealt edasi ilusti rivis Türisalu poole.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Kuna mul võetakse laupäeval auto käest ära, siis kas keegi viitsib mind ka mustamäe teel piirkonnast peale korjata?
Kogunemispaigaks haabersti Rimi parkla?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Arvan, et võin läbi tulla su juurest.
Pilt
suur

Algselt postitas: Cyber
Arvan, et võin läbi tulla su juurest.
Super!
Eleri

Algselt postitas: Cyber
Aga koguneks siis näiteks kella 9 paiku kusagil Õismäe kandis? Sealt edasi ilusti rivis Türisalu poole.
ROCCA parka siis?
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Tulen siis ka sinna :)
Kasutaja avatar
redhead

Algselt postitas: vmaster
Tulen siis ka sinna :)

Me muide koristame oma nö perekondliku grupiga ka täpselt samas kandis :eureka:

P.S. lisaks rehvihunnikutele on kerkinud ka kõikvõimalikud muud prüghunnikud. Ma ei imesta, kui mingi seltskond ei pea paljuks enne koristuspäeva oma kodust prügikasti ka kuskile metsa alla viia. Vabatahtlikult ju koristatakse ära :gun:
kasparius
Overboost addict

Mina tegelen Vaida kandis oma 20 sõbraga:thumb:
Ka veomeeskond:)
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

tehke siis aga pilte, teeme pärast ühe ilusa galerii saabiklubi/saabneti lehele.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Mart900

veel natuke OT-d aga üks mu töökaaslane kiitis kah just tänal hommikul suurepärast võimalust natuke kodu koristada seose eelseisva laupäevaga:wall:
huvitav millest see tuleb, asi ei saa olla transpordis, kui sul on auto et sõita metsa-alla on sul ka võimalik sõita prügilasse, pole hetkel küll prügi hindadega kursis aga no kur*t nii kallis see nüüd kah olla ei saa.
Teine haige lähenemine mida olen märganud oma omavalitsuses, olles lipujaama juht puutun valla organitega kokku kes asja ajavad ja sellist vingumist kohtab ikka harva, küll on kotte vähe, küll pole prügi kuhugi vii jne...kummaline, minumeelest vallavanemad peaks üksteise võidu idee algatajaid aukodanikeks nimetama ja puuduvaid prügikotte juurde hankima, kelle maad me siis lõppudelõpuks koristame kui mitte iseendi. sorry teema reostamise pärast aga lihtsalt vahest viskab üle.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Rocca sobib nagu iga teineigi..:) Katsuks end siis kuhugi sinna tanklapoolsesse nurka sokutada.
Algselt postitas: Eleri
ROCCA parka siis?
Pilt
Fabrik

Siis see Uno X e. kollane tankla?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Seesama
Pilt
vmaster
Saabiklubi liige
Kontakt:

Kui leidub keegi, kellel on autos üks vaba koht, siis pretendeeriks sellele. Griffin otsustas tõrkuma hakata ja nädala lõpuni olen jalamees.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mulle seekord rohkem ei mahu. Ehk keegi teine...
Pilt
Fabrik

Minu auto täitsa tühi. Peale minu muidugi.
vmaster
Saabiklubi liige
Kontakt:

Tundub, et probleem siis lahendatud :)
Eleri

Tere!

Saadan Teile homse koristuspäeva kohta täpsemat infot.

1. Saadan koristupiirkonna kaardi, kus peal kõik koristatavad kohad. Täpse koha -kuhja-kuhjad, kus Teie meeskond koristab, saadan hiljem ja selle saate kindlasti teada ka homme hommikul lipujaamast. Kui osadele olen koristatava koha juba öeldnud, siis see koht Teile ka jääb. Saadetud kaart on üsna kehva kvaliteediga, kui Te sellest välja ei loe, kuidas koristuspaika jõuda, andke homme kindlasti lipnikule või lipnike abilistele teada, nad juhendavad ja annavad korraliku kaardi. Kaart: http://db.teeme2008.ee/dev/kaardid/lj3405.png
2. Nn valvearst, kelle poole saab homme vajadusel pöörduda on ITK neuroloog Inna Rubanovits, tel 5397 0430.
3. Peale koristust u kl 14.00 pakutakse lipujaamas suppi.
4. Kui koristuse käigus tekkib küsimusi, nt ei leia oma kuhja üles?, kas see on ohtlik jääde või ei?, kas ka selle peaks ära koristama või ei?, leidsin prügikuhjast kontaktanded jms, helistage mulle. Vastan Te küsimustele meelsasti ja kui ma parajasti telefoni vastu ei võta, siis räägin lihtsalt teise telefoniga ja helistan esimesel võimalusel tagasi.

Homme ma ilmselt Teiega ei kohtu, sest Harku vallas on 6 lipujaama ja seetõttu olen hoopis vallamajas valves ning proovin Teid siit kaugjuhtimise teel aidata:)

Jõudu homseks!

Lembe Reiman
Harku valla koordinaator
6003 866
59 038 146
56 680 406
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Huvitav, mina sealt mingit kollase lipuga märgitud kohta (koristuspunkt) ei leia..:) Või siis on asi selles, et meid on transadeks pandud (haagisega grupp) ja me sisuliselt pakume ülejäänud koristustiimidele "teenust"?
Pilt
Vasta