Registreerumine üritusele Teeme Ära 2008

Ühised tegemised
Eleri

KOGUNEMINE 3.05 laupäev, kell 9:00 roccalmare parklas

Niih registreerime end siin siis suurele koristuspäevale. Ürituse info: http://www.teeme2008.ee/?op=body&id=12
Nimi ja vald või linn kuhu koristama tahame minna, eks see asukoht, mida koige rohkem tuleb, sinna lähme.
Kogun kõik esimesse postitusse ja registreerin meid ära.
EDIT: palun pärisnimed(eesnimest piisab):). ja kas keegi meist saab haarata järelkäru?

Eleri, Harjumaa, ( Ida või Lääneosa)
Avelito, Harjumaa +1
Joels, Harjumaa
Cyber, Harjumaa (+1)
Spark, Harjumaa
Marek (vmaster), Harjumaa
Suur (Harjumaa)
Merle (Harjumaa)
Jaanus (+2)
Indrek (+käru)
((H.K (+käru)))
Kokku: 11 (+4)

Oleme registreeritud Eesti Saabiklubi nime all, juht Eleri Rand ja võtsin omale volituseks asendajaks panna Cyber. Kui muutusi ei tule hakkame koristama Harku vallas.

Tere!
Varsti on käes Suur Koristuspäev! Suur aitäh Sulle ja kõigile Su meeskonna liikmetele, et olete valmis aitama Eestimaad puhtaks saada!

Saadame Sulle informatsiooni koristuspäeval toimuva osas. Alloleval lingil klikates avanevad koristuspäevaks vajalikud juhised http://info.teeme2008.ee/juhend/ Palun tutvu hoolikalt ka saadetud juhistega, Sul tuleb neid tutvustada oma meeskonna liikmetele. Palun helista vähemalt päev enne koristuspäeva läbi oma meeskonnaliikmed ja veendu, et nad pole koristuspäeva unustanud. Tuleta neile meelde, et riietuda tuleb ilmastikule ja koristustöödele vastavalt. Võta kaasa korralikud kindad, võimalusel rehad või labidad.

Sinu meeskonna kogunemiskoht on Türisalu külas.

Kohalesaamise juhend: Kogunemiskoht asub Türisalu külas Raketibaasi territooriumil Raketibaasi peavärava juures. Peaväravasse saab Tallinna poolt tulles Klooga maanteelt u 1,2 km peale Türisalu panka parklat vasakule suvilate juurde keeravast Nurmenuku teelt. Keila-Joa poolt tulles peale Vääna teed u 500 m pärast tuleb paremale keerata. Klooga mnt on antud piirkonnas remondis ja remondi osast tuleb mõlemal juhul läbi sõita. Lühem remondi lõik on Keila-Joa poolt tulles. Juhul, kui Sa lipujaama ülesse ei leia helista oma koristuspiirkonna koordinaatorile! Palun ole oma meeskonnaga teile määratud kohas 3. mail kell 10.00.

Oled registreerunud haagisega, seega on Sinu meeskond veomeeskond. Veomeeskonna ülesanne on toimetada prügikottidesse pandud prügi lipujaama. Sinu piirkonna vabatahtlikele on antud veomeeskondade telefoninumbrid, et nad oskaksid vajadusel haagist kotti pakitud prügile järele kutsuda. Lipujaama jõudes küsi kindlasti ka lipujaama pealiku telefoninumber, see säästab oluliselt kütust. Kui Sinu meeskonnas on rohkem inimesi, kui veomeeskonnas vaja, saavad ülejäänud meeskonna liikmed liituda teiste vabatahtlikega, kes metsas prügi kottidesse panevad, või jääda appi lipujaama. Väljavedu alusta kohe, kui vabatahtlikud on suutnud piisava koguse prügi kottidesse panna: seda rutem saab koristuspäev lõpule. Prügikotte koormasse pannes arvesta ohutusnõuetega ja jälgi, et prügikotid metsateedel koormast maha ei kukuks. Informeeri jooksvalt lipujaama pealikku metsas toimuvast.

Peale koristuspäeva tahame Sulle ja Su meeskonnale korralikult AITÄHH! öelda, seega ootavad teid 4.mail, algusega kell 17.00 Puhta Eesti Peod kolmes erinevas kohas:

Tallinna Lauluväljakul: Esinejad: Riho Sibul, Liisi Koikson, Chalice, G-Enka ja Veiko Tubin

Tartu Raekoja platsil: Esinejad: Tõnis Mägi, Vennad Johansonid ja Väikeste Lõõtspillide Ühing

Narva Linnuse hoovis: Esinejad: Vanilla Ninja ja Avenüü

Kohtumiseni!

NB! Info edastamisega meeskonna juhile loeb Teeme Ära toimkond meeskonna juhistega tutvunuks ja nõustunuks.

Teeme Eestimaa üheskoos puhtaks!

Küsimuste tekkimisel võtke palun ühendust.

Sinu koristuspiirkonna kohalik koordinaator:

Lembe Reiman
Harku Vallavalitsus
59 038 146
56 680 406
6003 866
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
avelito

Algselt postitas: Eleri

Eleri, Harjumaa, ( Ida või Lääneosa)

Avelito, Harjumaa (Eesti Vabariik)

Edit: Tauri Avila
joels

Joels, Harjumaa (Eesti Vabariik)
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Cyber, Harjumaa. Ilmselt võtaks pisut peret ka kaasa..:) Selgub lähipäevil, kas nad on huvitatud.
EDIT: jah vähemalt +1, võibolla ka poolteist.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
fofa

Fofa lööb kaasa! (+1) Harjumaa või Tartumaa.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Raivo (zazou) (+1) vajadusel saan võtta ka väikese haagise.
Harjumaa (lääneosa)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Marek (vmaster), Harjumaa
suur

Ma paneks ka ennast harjumaale kirja. Tuleks üksi (kaksi ei saa, sest kolmas vajab hoidmist ;)).

EDIT: Kadugu netianonüümsus :)
Pärisnimi siis Erki Suurküla
Eleri

15 võiks meid ikka ju kokku saada

EDIT: Aitäh Cyber
KT100
Saabiklubi liige

tuleks suurima hea meelega, aga igal aastal siiani on aeg kardivõistlustega kattunud. :fight:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

No 11 on seal juba olemas..:) ma parandasin pisut.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
raigo

olen ka platsis kui eestis olen, hetkel ei tea veel :)
ja sel juhul harjumaal
suvekas

Oleks nädala sees siis tuleks harjumaale aga kuna on laupäevaga tegu siis võib minuga Jõgevamaal arvestada.:headbang:
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Eleri

Äkki saaksin ka 3 kaaslase eesnime, registeerimislehel tahavad nimesid ei saa panna lihtsalt kogust. Aitäh
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Ingmar (6a)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Rästas

Rästas tahab elada puhtas looduses (Harjumaa).

[size=-1] OT: Teeme ära! loosungi vastus lõhnab kohukese järgi...[/size]
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Palju vabu kohti veel on? :cool:
Ilmselt olen ka koos kaaslasega tulija, see selgub nüüd täpsemalt täna-homme :)
Eleri

Vabu kohti vähemalt 3 selles tiimis, tiime võib alati juurde teha :)
Kuid ma usun, et kellelgi pole vastu kui meie tiim ka veidi suurem on.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Pange siis mind ka kirja, tuleme kolmekesi :)
Siis vist on tiim koos :head:

Jaanus, Harjumaa (+2)
Eleri

Kõik registeeritud, üle 15 ei lubagi panna, kaob ära nupp "Lisa Veel"

Seega see tiim on koos:)
suur

Kes teeb järgmise teami? Tartumaa bändP?
Saabnetist 15 esindajat on kuidagi häbiväärselt vähe. Kindlasti on saabnetlasi rohkem koristamas. Lihtsalt tiimid on teised.
Kasutaja avatar
Rästas

Eks paljudele võib selline koristamine vastukarva olla, sest ühed "ahvid" reostavad süüdimatult prügiga ja teistele on vastumeelt omale sanitari rolli võtta, et nende s***a kasida. Kui aus olla, siis ma koristaksin ka kodu ümbruses või vähemalt selle läheduses (Harku asemel Viimsi), aga lähtume siis printsiibist: Eesti on mu kodu ;)
Eleri

Algselt postitas: Rästas
Eks paljudele võib selline koristamine vastukarva olla, sest ühed "ahvid" reostavad süüdimatult prügiga ja teistele on vastumeelt omale sanitari rolli võtta, et nende s***a kasida. Kui aus olla, siis ma koristaksin ka kodu ümbruses või vähemalt selle läheduses (Harku asemel Viimsi), aga lähtume siis printsiibist: Eesti on mu kodu ;)

MIllegi pärast antud ürituse raames Viimsit üldse valida ei saagi. Seega kuna Maardusse ma ise ei kipu, valisin koha, kuhu kanti tean vähegi meie rahvast koju minevat.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Gut... :) Häda pärast võin siis asendada..:)

Aga ma irvitan, kui metsast leiab kellegi andmetega sodi..:) Mõnuga laseks sellistele (prügi)koti pähe tõmmata..:)

Aga innustaks veelgi inimesi..:) Saabnetis ju rohkem rahvas, saaks äkki teise tiimi veel? Seekord ehk ka Saabneti nime all?
Pilt
suvekas

Tundub, et harjumaal on tiim koos siis võiks ju vähemalt ühe tiimi ka lõuna eestisse teha, ehk siis Jõgeva- või Tartumaale.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Vasta