KOGUNEMINE 3.05 laupäev, kell 9:00 roccalmare parklas
Niih registreerime end siin siis suurele koristuspäevale. Ürituse info: http://www.teeme2008.ee/?op=body&id=12
Nimi ja vald või linn kuhu koristama tahame minna, eks see asukoht, mida koige rohkem tuleb, sinna lähme.
Kogun kõik esimesse postitusse ja registreerin meid ära.
EDIT: palun pärisnimed(eesnimest piisab):). ja kas keegi meist saab haarata järelkäru?
Eleri, Harjumaa, ( Ida või Lääneosa)
Avelito, Harjumaa +1
Joels, Harjumaa
Cyber, Harjumaa (+1)
Spark, Harjumaa
Marek (vmaster), Harjumaa
Suur (Harjumaa)
Merle (Harjumaa)
Jaanus (+2)
Indrek (+käru)
((H.K (+käru)))
Kokku: 11 (+4)
Oleme registreeritud Eesti Saabiklubi nime all, juht Eleri Rand ja võtsin omale volituseks asendajaks panna Cyber. Kui muutusi ei tule hakkame koristama Harku vallas.
Tere!
Varsti on käes Suur Koristuspäev! Suur aitäh Sulle ja kõigile Su meeskonna liikmetele, et olete valmis aitama Eestimaad puhtaks saada!
Saadame Sulle informatsiooni koristuspäeval toimuva osas. Alloleval lingil klikates avanevad koristuspäevaks vajalikud juhised http://info.teeme2008.ee/juhend/ Palun tutvu hoolikalt ka saadetud juhistega, Sul tuleb neid tutvustada oma meeskonna liikmetele. Palun helista vähemalt päev enne koristuspäeva läbi oma meeskonnaliikmed ja veendu, et nad pole koristuspäeva unustanud. Tuleta neile meelde, et riietuda tuleb ilmastikule ja koristustöödele vastavalt. Võta kaasa korralikud kindad, võimalusel rehad või labidad.
Sinu meeskonna kogunemiskoht on Türisalu külas.
Kohalesaamise juhend: Kogunemiskoht asub Türisalu külas Raketibaasi territooriumil Raketibaasi peavärava juures. Peaväravasse saab Tallinna poolt tulles Klooga maanteelt u 1,2 km peale Türisalu panka parklat vasakule suvilate juurde keeravast Nurmenuku teelt. Keila-Joa poolt tulles peale Vääna teed u 500 m pärast tuleb paremale keerata. Klooga mnt on antud piirkonnas remondis ja remondi osast tuleb mõlemal juhul läbi sõita. Lühem remondi lõik on Keila-Joa poolt tulles. Juhul, kui Sa lipujaama ülesse ei leia helista oma koristuspiirkonna koordinaatorile! Palun ole oma meeskonnaga teile määratud kohas 3. mail kell 10.00.
Oled registreerunud haagisega, seega on Sinu meeskond veomeeskond. Veomeeskonna ülesanne on toimetada prügikottidesse pandud prügi lipujaama. Sinu piirkonna vabatahtlikele on antud veomeeskondade telefoninumbrid, et nad oskaksid vajadusel haagist kotti pakitud prügile järele kutsuda. Lipujaama jõudes küsi kindlasti ka lipujaama pealiku telefoninumber, see säästab oluliselt kütust. Kui Sinu meeskonnas on rohkem inimesi, kui veomeeskonnas vaja, saavad ülejäänud meeskonna liikmed liituda teiste vabatahtlikega, kes metsas prügi kottidesse panevad, või jääda appi lipujaama. Väljavedu alusta kohe, kui vabatahtlikud on suutnud piisava koguse prügi kottidesse panna: seda rutem saab koristuspäev lõpule. Prügikotte koormasse pannes arvesta ohutusnõuetega ja jälgi, et prügikotid metsateedel koormast maha ei kukuks. Informeeri jooksvalt lipujaama pealikku metsas toimuvast.
Peale koristuspäeva tahame Sulle ja Su meeskonnale korralikult AITÄHH! öelda, seega ootavad teid 4.mail, algusega kell 17.00 Puhta Eesti Peod kolmes erinevas kohas:
Tallinna Lauluväljakul: Esinejad: Riho Sibul, Liisi Koikson, Chalice, G-Enka ja Veiko Tubin
Tartu Raekoja platsil: Esinejad: Tõnis Mägi, Vennad Johansonid ja Väikeste Lõõtspillide Ühing
Narva Linnuse hoovis: Esinejad: Vanilla Ninja ja Avenüü
Kohtumiseni!
NB! Info edastamisega meeskonna juhile loeb Teeme Ära toimkond meeskonna juhistega tutvunuks ja nõustunuks.
Teeme Eestimaa üheskoos puhtaks!
Küsimuste tekkimisel võtke palun ühendust.
Sinu koristuspiirkonna kohalik koordinaator:
Lembe Reiman
Harku Vallavalitsus
59 038 146
56 680 406
6003 866
Registreerumine üritusele Teeme Ära 2008
Joels, Harjumaa (Eesti Vabariik)
Raivo (zazou) (+1) vajadusel saan võtta ka väikese haagise.
Harjumaa (lääneosa)
Harjumaa (lääneosa)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Ingmar (6a)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Eks paljudele võib selline koristamine vastukarva olla, sest ühed "ahvid" reostavad süüdimatult prügiga ja teistele on vastumeelt omale sanitari rolli võtta, et nende s***a kasida. Kui aus olla, siis ma koristaksin ka kodu ümbruses või vähemalt selle läheduses (Harku asemel Viimsi), aga lähtume siis printsiibist: Eesti on mu kodu 

Algselt postitas: Rästas
Eks paljudele võib selline koristamine vastukarva olla, sest ühed "ahvid" reostavad süüdimatult prügiga ja teistele on vastumeelt omale sanitari rolli võtta, et nende s***a kasida. Kui aus olla, siis ma koristaksin ka kodu ümbruses või vähemalt selle läheduses (Harku asemel Viimsi), aga lähtume siis printsiibist: Eesti on mu kodu![]()
MIllegi pärast antud ürituse raames Viimsit üldse valida ei saagi. Seega kuna Maardusse ma ise ei kipu, valisin koha, kuhu kanti tean vähegi meie rahvast koju minevat.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Gut...
Häda pärast võin siis asendada..
Aga ma irvitan, kui metsast leiab kellegi andmetega sodi..
Mõnuga laseks sellistele (prügi)koti pähe tõmmata..
Aga innustaks veelgi inimesi..
Saabnetis ju rohkem rahvas, saaks äkki teise tiimi veel? Seekord ehk ka Saabneti nime all?

Aga ma irvitan, kui metsast leiab kellegi andmetega sodi..

Aga innustaks veelgi inimesi..