Saan suure AU-ga öelda et lõppude lõpuks olen mina täieõiguslik saabi inimene.
Autoks seekord saab 96L aastaks 76.
Auto saamisega on väga imelik kuid omapärane lugu, nimelt kaasa käis oma töökaaslase juures, kes nagu ikka naisterahvas unustas auto võtmed autosse ja lasi uksed kinni ( Getz ei ole normaalne auto)
käisid siis võtmete järgi ja kaasa tegi isendist pilte. kui nägin seda mõtlesin ohoo, mis seal ikka kohe pakun mingi sümboolse summa.
ja oh imet helistati et davai tule vaata üle ja teeme kaupa.
Käisin siis koha peal, seis oli nukker, aga natuke kütust nii paaki kui karburaatorisse ja punnitamist ja masin hakkas ellu. esimese korra kohta kahe külastuse kohta väga hea tulemus. vaatasin et autot oli varasemalt keevitatu ja vajas veel. Kuid mis minu imestuseks oli auto väga hästi keevitatud ja põhi mis ma arvasin et on läbi ei olnudki nii hull. sees oli kõik ideaalne ei ühtegi rooste plekki kuid alt poolt vaadates nii roosiline ei olnud, pealmised rooste pleki kihid olid suht lahtised ja roostes, kuid läbivat roostet mitte

Auto seis oli selline et kõik rehvid puruks ja maa sisse vajunud, siin kohal tuleb suur tänu öelda MUTTIDELE, kes auto alt oli kõik maa pehmeks ajanud.
Teisel korral kui ma külas käisin oli asi veel roosilisem, pagasnikus oli 2 talve rehvi mille ma kohesel alla kruvisn, mis pidasid õhku ja läksin kohaliku remondikotta et ega neil äkki ei ole mõndasid rehve ja oh imet oligi küll 185 laisuega (mingid vanad juustud aga õhku pidavat)
Sai need ette pandud ja välja sõidetud.
Siin kohal tuleb teha suur kummardus IVOMETSALE

kes aitas nõuga et kuidas autol pidureid lahti saada.
ja nii saigi esimesed sõidu tehtud. Kolises ja lonkas ja mölises aga sõitis

Niiet järgime etapp saab elustamises :
a) keevitamine- esimootori alt on vaja nurgad ära keevitada just need kus on põhi ja koobas kohtuvad + taga tiiva nurgad ( kus on tüüpkoht, ehk ennem taga tiiba on ussiaugud, ei midagi hullu+ taga parempoolne koopa pealne kus on pisikesed augud)
b) kogu pidurisüsteemi uuendus (klotsid, kettad ja nii edasi)
c) Elektroonika süsteem- suunatuled ei tööta, kojamehed ei tööta
d) kui rikkaks saan siis värvkate, aga kui keegi oleks nõus sümboolse summa eest ära tegema ( kvaliteet ei ole oluline peaasi et saaks värvi peale, sest praegu näeb päris kole välja)
e) Ümber registreerimine ja kindlustus+ ülevaatus
f) Uued rehvid alla ja tuld (tean et see punkt peaks üleval pool olema, aga tuli hiljem meelde
g) Linna peale vurama
h) Kui rikkaks saan siis taga koopa laiendus, sest kitsad rehvid ei meeldi+ neid on " kerge " saada
Kui kellegil on mõni hea nõu või näpunäide või idee siis kindlasti võtan kindlasti kuulda ja vb kasutan

paar pilti ka:
[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/4131/dsc00033tz.jpg[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/1586/dsc00034tm.jpg[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Pilt on jube aga saab tehtud, peab saama

Tervitades
Strife