...

Diislelmootoriga autode omanike rõõmustamiseks nüüd ka eraldi alajaotus.
Vasta
Tarvo86

Ühenduse viga
prrrprrr

Mul oli sama jama. Võtsin süüteluku lahti ja puhastasin mingid "klemmid" ära. Peale seda toimib korralikult.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kui sul veel palju raha on siis mine ikka Carringusse. Kui pealinna poole asja siis saad abi ka:) Minu viimane kogemus eelpool maitud kohas oli kuu pooldeist tagasi kus teades viga käisin küsimas milline andur peetis on. 1,5H hiljem sain ka vastuse:)
Tarvo86

.........................
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kus kohas Tallinnas siis käisid? :)
Meil on selle kohta lausa teema.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
juss1977

Sama lugu on minu autoga (2007). Mul mingeid kõrvalnähtusid see kaasa pole toonud ,lihtsat mõni kord kuus teeb sellise kirja displayle. Mul on olnud ka mingisugune teade kus väidab ,et aku ei lae ja peab seisma jääma (seda just talvel külmaga). Kui auto välja suretada ja taaskäivitada pole enam midagi. Saabi anomaaliad:)
tiugu

Tere!

Oli endalgi peale auto ostu ning paarituhande kilomeetri läbimist mure, et näidikuplokile ilmus teade "Steering lock malfunction". Süüteluku klemmide puhastamine aitas. Enam pole viimase 7000 km jooksul veateade esinenud.
Samas ei tohiks seda teadet alahinnata. Tegemist on ikkagi elektroonikaga ning kui süütelukk juhuslikult saadab signaali roolilukule "lukusta rool" ja seda kõike sõidu ajal, siis võib liiklusõnnetus kergelt juhtuda.
Mina võtsin esialgu mooduli roollilati küljest lahti ning kinnitasin selle kaablivitsaga lati kõrvale. Lukk rakendus ning andis viga, kuid rooli ta ei lukustanud. Peale süüteluku puhastamist sai sõidetud ~200 km ning kui viga enam ei esinenud, siis kruvisin luku tagasi roolilati külge.

Margus
juss1977

Tere!

Oli endalgi peale auto ostu ning paarituhande kilomeetri läbimist mure, et näidikuplokile ilmus teade "Steering lock malfunction". Süüteluku klemmide puhastamine aitas. Enam pole viimase 7000 km jooksul veateade esinenud.
Samas ei tohiks seda teadet alahinnata. Tegemist on ikkagi elektroonikaga ning kui süütelukk juhuslikult saadab signaali roolilukule "lukusta rool" ja seda kõike sõidu ajal, siis võib liiklusõnnetus kergelt juhtuda.
Mina võtsin esialgu mooduli roollilati küljest lahti ning kinnitasin selle kaablivitsaga lati kõrvale. Lukk rakendus ning andis viga, kuid rooli ta ei lukustanud. Peale süüteluku puhastamist sai sõidetud ~200 km ning kui viga enam ei esinenud, siis kruvisin luku tagasi roolilati külge.

Margus

Kas seda süütelukku on mul endal ka võimalik puhastada? Kuidas see käib ja millega seda teha? Või peax minema spetside jutule? Mul asub süütelukk käigukangi juures mitte roolilatil... 9-3 ,2007a
Trionic
Saabiguru

Kui sa selle ICM mooduli suudad kätte saada,ilma,et miskit ära lõhud,saad ka selle osandamise-koostamisega hakkama.Seal sees on kõiksuguseid lülitus- ja takstuseradasid,milledel lülitusharjakestega opereeritakse.Neid kõiki peakski puhastama ja määrima spets keemiaga.
juss1977

Kui sa selle ICM mooduli suudad kätte saada,ilma,et miskit ära lõhud,saad ka selle osandamise-koostamisega hakkama.Seal sees on kõiksuguseid lülitus- ja takstuseradasid,milledel lülitusharjakestega opereeritakse.Neid kõiki peakski puhastama ja määrima spets keemiaga.

Njah...käigukangi ümbrise sai klõpsasti lahti aga süüteluku pesa eemaldamine vajab vist peenemat lähenemist...:wall:ei leidnud isegi kruvi ,millest keerama hakata:) no vaatab seda asja.
Trionic
Saabiguru

Seal puuduvad kruvid.Lihtsad terasplekist lukud on 4.tk.
Vasta