NG900 check engine

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
tompan

tervist.
probleem siis selline, et umbes 3 kuud tagasi kadus autol teise käiguga jõud ära korra ja check engine hakkas põlema. Peale auto 10 minutilist seisu kadus asi ära. Nii on veel 2 korda teinud.
Üleeile juhtus siis sama asi, aga nüüd on asi kestnud 2 päeva juba.oskab keegi öelda mida ma seal kapoti all checkama peaks ,et asi korda saaks. Õli on normi piires.
Saab 900s 1994 2.3 110kw.:drive:
napoleon
Auto:

Mingi ettekujutuse mis viga võib olla saad võibolla siit, aga täpse diagnoosi saamiseks pead siiski mõnda Saabidega tegelevat töökoda külastama.
Trionic
Saabiguru

Ise on suht tulutu leiutada,eriti selle Motronicu puhul.
tompan

Proovisin siis seda varjanti mida napoleon soovitas, aga mul ei hakanud see check engine seal vilkumagi, vb on siis viga mingi väike vms ?
Kuna auto ei tõmba hingest kinni ega midagi, sõidab täitsa korralikult. Check engine põleb aga muidugi edasi.
ill
Saabiklubi liige

Proovisin siis seda varjanti mida napoleon soovitas, aga mul ei hakanud see check engine seal vilkumagi, vb on siis viga mingi väike vms ?
Kuna auto ei tõmba hingest kinni ega midagi, sõidab täitsa korralikult. Check engine põleb aga muidugi edasi.

Napoloeni pandud link on trionicu kohta, sinu autol on motronic. Nagu sulle öeldi, ise leiutada pole mõtet, mine mõnda Saabe remontivasse ettevõttesse ja paari minutiga on selge, mis seda tuld seal põhjustab.
tompan

Kas keegi oskab öelda kas pärnus üldse mõni siuke asutus on, kes oskaks vea kindlaks teha.

Peale väikest linnas sõitu kadus see check engine ise ära jälle.
Nii et probleem lahendadud hetkel :beer:
1985

Soetasin endalegi Saabi,mul on sama asi igakord kui tangin siis mingi aja pärast lööb Check Engine põlema,osad targad räägivad et see on vale kütuse segu vms.Mul on 95 a. 900 2.0
Küsimus?:Kas 95 aasta saabile võib sisse tankida 95 E10 kütust või sobib talle 98 paremini.
Reinart

Napoloeni pandud link on trionicu kohta, sinu autol on motronic.

Motronicuga saab nii:

http://www.saabcentral.com/~munki/techn ... tronic.htm
Kas keegi oskab öelda kas pärnus üldse mõni siuke asutus on, kes oskaks vea kindlaks teha.

Pärnus peaks kuulduste järgi vastav tehnika olemas olema Import Autos.
http://www.importauto.ee/
Trionic
Saabiguru

Mootoritesse saab iga tänapäevase scanneriga ligi,seega valik on suur,kus diagnostika teha.
Vasta