Kuidas teie istmesoojendus soojendab?

Teemad elektroonikast...
Vasta
Gals

Üritan välja uurida, kas see eripära (viga) on ainult minu autol, või peabki nii olema.
Igatahes kui lülitan istmesoojenduse tööle, (ainus nupu vajutus, ei midagi reguleeritavat, erinevalt 9-5'st) siis läheb istmest see vastik külmus ruttu välja ja kehaga saab mingit aega ka tunda sellist mõnusat sooja, aga siis ühel hetkel mulle tundub, et soojust piiratakse või nagu ei köetaks enam istet edasi, kuigi nupp ise on veel sisse lülitatud.
Alguses käib see sooja vurts küll ära, aga siis edasi on nii, et ühel hetkel avastan, et oi, istmesoojendus on ikka sees, aga hmm, mingit erilist sooja ma küll ei tunne.

Võrdluseks võin tuua, et sõitsin audi S4'ga, siis seal oli nii, et nii kaua kui soojendus on sees, nii kaua ka seda täie raugaga köetakse ja lõpuks lihtsalt sa pead selle välja lülitama, sest perse ja selg on täiesti KUUM. Mõnes mõttes mulle see kuumus meeldis, et saab korra kuuma sisse ja siis lülitan välja, aga Saabi puhul ta nüüd kuumaks küll ei jõua minna, alguses kütab kütab ja siis kui reaalset kuumust hakkan pisitasa tundma, siis lõpetab kütmine ära. Kas tal on mingi oma nö. termostaat, mis reguleerib seda nö. ülekuumenemist?
teager

Kusagilt on kõrva taha jäänud, et Saabi istmesoojendus töötab 5 minutit ja siis lükatakse välja. Kui tahad uuesti, et kütma hakkaks, välja ja uuesti sisse.

terv, teager
Vasta