palun proovisõitu sportvedrustusega 9-3'ga (98-02)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
faca

Hei

Kuna mulle tehakse iga asjaga selgemaks, et Saabi raha eest müüa pole võimalik siis mõtlesin, et matan kõik oma säästud temasse äkki, aga enne kui seda teha oleks vaja teada saada kuidas käitub auto normaalse vedrustusega jms. lisadega.

Kas oleks kellelgi soovitada kedagi kes laseks oma autoga kuskil platsilgi natuke proovida, et saaks aimu kas bilsu vms. teeb Saabiga seda mida ma ootan või ei.
Siis teab kas matan auto või säästud :beer:

PS või kõne
Vitautas

Võibolla sutsuke teemast mööda, kuid vaadates sarnaste sõidukite hetke turuhindasi hakkab tõesti nukker (loomulikult müüja seisukohalt). Seega tegelen ka mina põhimõtteliselt samade mõtete seedimisega. Ainult et matmine on juba välistatud. Igatahes edu õige otsuse tegemises ja põhjatuid säästude reserve!
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Korrigeerisin :)

Siis teab kas matan auto ja säästud :beer:
faca

:D - et kisub vist jah sinnapoole
faca

ehhh- huvitav kui ma 1300.- peale läheks kas siis oleks huvilisi?, sest paistab, et sõita ei saa...
Ega neid Bilsude või Konide vms. Saabe meil liiga palju pole, kahju et foormites tag'e pole saaks välja filtreerida :)
oswald

veidi kaudsemalt: otsing ->lugejate autod -> soovitud mudelid & otsingusõna ;)

koni märksonaga tuli veidi üle 20 auto(ng900&og9-3), sellesse ei hakanud süvenema, paljud neid tegelikult kasutavad ja paljud lihtsalt teemas maininud on..
faca

ok, otsin uuesti - otsisin bilsu ja sain vastuseks ühe, seegi oli viimati foorumis mais :)
daags

aitame sind siis veidi:
1. kas su praegustel amortisaatoritel on miskit viga? Niisama pole neid mõtet kah vahetada- kangem setting muutub lõpuks igapäevaselt häirivaks ning igasugu naginad ja kolinad ainult võimenduvad.
2. sul on 96 kw vabalthingav masin, mis ei ole teadupärast eriline rakett- milleks matta sinna raha, mis on mõeldud kiiremaks sõiduks.
3. Kui suured on sinu säästud? Auto pole kinnisvara, kus edevama materjaliga tõstad müügihinda. Autole kalleid juppe külge kruvides jääd reeglina müües miinusesse.
Ja kui ikka soovid vahetada, siis anna tuld:). Veidi parem saab ikka. Ise selle tee läbi käinud ja kui eriline kihutaja ja rajal käija pole, siis ei näe asjal mõtet.
Võimsust pole kunagi piisavalt
faca

mnjah - nt. talvel see lisa 100kw väga ei aita kui sa seda maha panna ei oska :)
kuna ma tean, et põhikomponendid on LSD ja hea amort/vedru siis mõtlen mõlema peale.
Samas hakkan arvama, et pean lihtsalt maha rahunema ja rohkem kuskil välismaal ringrajapäevadel käima kohaline autodega, siis pole vaja kohalikus liikluses kurve alati lubatud kiirusega läbida.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

vaadates su automüügi teemas pilte, siis tunduvad need all olevad rehvid piltide järgi mingid imelikud mitte selle auto profiili.
äkki selles jama, et juhitavust pole
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
faca

vaadates su automüügi teemas pilte, siis tunduvad need all olevad rehvid piltide järgi mingid imelikud mitte selle auto profiili.
äkki selles jama, et juhitavust pole
Panid täiesti metsa - kuulutuses on sees, et tegemist on Michelin Pilotsport 3 rehvidega mis toodetud aastal 2011 (205/45/R16). Nemad tagavad hetkel kogu selle auto juhitavuse. Ja on ilmselt parim investeering mida ma selle auto juhitavusse teinud.
Vasta