Kust ma võiksin leida mingit korralikku alumiiniumist tervet mootorialust katvat põhjakaitset? Praegune on totaalselt ribadeks sõidetud, mõtlesin et kui uus panna, siis võiks juba midagi asisemat sinna panna.
Teine küsimus ka veel, et kas sellist varuosa üleüldse müüakse, nagu on rattakoopa sisemine plastik? Ma ei saagi õieti aru kui suur see plastik seal on või mitmest osast ta koosneb, aga mul on see probleem, et esipamperil pole enam paremalt poolt kuhugi kinnituda, sest justnimelt selle rattakoopaplastiku kinnituskohad on katki.
9-3og põhjakaitse
Uurisin ka enda NG-le karteri ja käigukasti katiseplaati, peale seda, kui karteri sõelaks sõitsin. Oli 2mm metall ja hinnaks lubati 118€ + paigaldus Tallinnas või kusagil Ida-Virumaal 10€. Transport 7€. OG9-3 le oli seal kah aga hinda hetkel ei mäleta, kuid minu meelest ei olnud to väga palju kallim.
www.karterikaitse.ee
Vältimaks küsimusi: ise ei ole tellinud, ega näinud, ega oma mingisugust sidet antud ettevõttega!
www.karterikaitse.ee
Vältimaks küsimusi: ise ei ole tellinud, ega näinud, ega oma mingisugust sidet antud ettevõttega!
OG põhjaplast maksab uuena, üle 440.-
Eurodes?:freak:
Aga jah, uurisin seda karterikaitse.ee lehekülge ja sealt väidetavalt saab mootorit ja käigukasti katvat 2mm teras karterikaitset 123 euroga (koos KM). Uurin ja vaatan mis nad kostavad, teras oleks ikka parem kui plast.