eino ma pakun jah et ise on aerostatud, pill on piltide järgi ilmselgelt palju kätt juba saanud - tundub kuidagi siuke "käpitud" asi juba. võibolla panen mööda... ja see 4korda125 on see kuramuse vana sild noh - feisslift petab ära, aga tegelt ´87 oli uue moluga kuid vana sillaga, 1 aasta tehti sihukest
Pardil on miskipärast allergia klassiku vana silla koha pealt. Ilmselt ei tohi teda ühegi uue sillaga klassikuga kauaks omapäi jätta, keerab vast koheselt uue silla alt ja korjab endale garaashi
mul on allergia esiotsa käsipiduri koha pealt, vana silla sadulakolksust saaks üle, too ei kotiks. ja ei vehiks ma midagi sisse (kui, siis ehk aind ivometsa kroomkandle) - tavaliselt ostan uuema tüübi sillale apgreidimise komplekte kodanik Kerdi käest.
[size=-2]muuseas- kes kingiks või müüks sümboolse hinna eest ära tonnise tagasadulad, eelkõige nende terved korpused?[/size]
algusaastate aerod olid nahksisuga-hiljem esineb ka veluursisu-minu teada vähemalt. Taga tundub olevat ''katalysator'' sildike, nii et mitte 129 kw, vaid ee--- noh 160 hobust.
ja heledat suitsu tuleb ka pildil sumpsist kahtlaselt:-)
Fofa, kui pole saladus, siis millist klassikut sa ostma lähed??
Algselt postitas: part
ja see 4korda125 on see kuramuse vana sild noh
4 x 114.3 siiski.. Allergeensed asjad peab ikka meelde jätma!
Kui siis ise osta oleks vaja siis:
46k on selgelt liiga palju. Poole sellest maksaks. Maksimum 30, kui minu poolt valitud ekspert selle üliheas korras olevaks tunnistaks. Eeldaks ka salongi väga-väga head seisukorda + whaletail spoilat.
87 on põdur aasta jah. Pole enam vana hea flatnose ja 88 on juba teised sillad...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...