üritan seletada seda probleemi võimalikult täpselt. Hommikul käimapannes läheb käima ilusti, aga käib umbes poolminutit umbes 2000 pöördega ja sureb ära, ja nii mitukorda järjest. Ja kui lõpuks käima jääb siis pööre jääblonkama (puterdab), vahest puterdab seal 500 kuni 1000 pöörde vahel ja siis jälle kuskil 1500 ja 900 vahel. Sõidua ajal nagu pöörete peal käib ilusti ,aga mingi ajapärest hakkab puterdama jälle ja sureb ära. kui uuesti käima panna siis tühikäik jälle puterdab mingi aja ja hakkab jälle käima kuigi longates.
Oma mõistusega puhastatud tühikäigu mootor, üks vaakumi voolik nägi ka kahtlane välja see ka sai vahetatud ja sai ka peale pandud uued küünlad
Oleks veel huvitatud vüimalikest varjantidest kust viga otsida!
Kuskilt siin foorumis käis läbi ka see vilkumise järgi vea koodi lugemine sest põleb ka CE.
mure tonnise mootori tööga. :(
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Neti teel autosid ei remondita, aga pakuks: proovi teist õhulugejat, vahetamisel akkult "-" klemm 15min. maha, muidu ei muutu midagi.
__In Boost We Trust__
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
tean ise ka et neid autosi ei remondita neti teel, aga saaks vähemalt aimugi kuskohast viga otsida
proovi alustada õhulugejast
Või vii saabide remondimeestele, kõik kahjuks asuvad Tallinnas
__In Boost We Trust__
- D116
http://www.swedishwrench.com/flashcode.htmkuidas seda vea koodi ise lugeda sai, selle vilkumise järgi
__In Boost We Trust__
tekkis küsimus kas selle õhuanduru traadi puhastamisest võib kasu olla, kuskilt foorumidt lugesin et sinna pidi koguma mingi aja jooksul tahma ja tolmuosakesi, ja soovitati puhastada peenelektroonika puhastus vahendiga. Mul on olemas selline vahend Valvoline Clean Tronic, mis on mõeldud peenelektroonika osade puhastamiseks. 

- D116
tekkis küsimus kas selle õhuanduru traadi puhastamisest võib kasu olla, kuskilt foorumidt lugesin et sinna pidi koguma mingi aja jooksul tahma ja tolmuosakesi, ja soovitati puhastada peenelektroonika puhastus vahendiga. Mul on olemas selline vahend Valvoline Clean Tronic, mis on mõeldud peenelektroonika osade puhastamiseks.
Ära puutu!!!:facts: Kui puhastasid siis võid minemavisata. Ma ainult pakkusin, et viga võib olla temas.
Asendada ainult sama koodiga.
__In Boost We Trust__
Kuumtraat tüüpi õhumõõturil on puhastusfunktsioon.Peale igat valjasuretamist lastakse plaatinatraat sekundiks-paariks heledalt hõõguma,mis põletab kaka maha.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ära puutu!!!:facts: Kui puhastasid siis võid minemavisata. Ma ainult pakkusin, et viga võib olla temas.
Asendada ainult sama koodiga.
hiljaks jäin su postia, käisin juba spreiga kallal, ja kus juures pill hakkas tunduvalt puhtamalt käima, aga ikka jääb pööre kõikuma
et kui kellegil sama mure tekkib et hakkab pööre kõikuma, siis vaadake oma kogu vaakumi süsteem üle, minul oli nt viga selles et piduri võimendi membraan oli katki ja vaakum jooksis maha, nüüd on see vahetatud ja mootor käib nagu kell
Ja sõiduJl välja suremise põhjus oli umbes bensiini filter.

sellekohta üteldakse, et ära hõiska enne õhtut, mure on endiselt alles, ikka sureb ära sõidupealt, sellesmõttes et hakkab puterdama ja kui gaasi vajutada sureb välja. Kui palju mõjutab nt. õhufilter, ja kui kasulik on talvel see välja võta et katsetada kas on selle viga. Nii kui lööb ce põlema ja ongi jok, mitte üks meeter.
Jäta need filtrid juba rahule ja vaata,mida see ce välja vilgutab.Nii saadki teada,mis viga.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kuidasok, vilkumine vilkumiseks, aga kus ma tean mis midada tähendab kui ta ütleme vilgub
ja
mida tähendab
GIYF..

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No ilmselt sa siis ikka ei saa aru..
punkt 6 tolle esimese lingi peal seletab. algus:tuli põleb pikemalt, siis lühikeste vilgatustega iga number, natuke pikem vahe numbrite vahel. Lõpuks jälle pikem põlemine tulel.

Engine light should be a long one the next will be short flashes with a pause in between numbers. These short flashes are your code after the code has been shown there will again be a long flash. These long flashes tell you the code is starting and ending
Kuidasok, vilkumine vilkumiseks, aga kus ma tean mis midada tähendab kui ta ütleme vilgub
ja
mida tähendab
GIYF..
aga siin käseb ta mingit pirni kuhugi toppida, mul muidu CE nn.tuli ka olemas,