RULLNOKK
valus vend:D
Rullnokluse tipp:D
-
- Saabiklubi liige
Aitäh kasuliku lingi eest! Nii soodsalt pakutakse ainult 13-aastast masinat! Läbisõit on toredalt väike ja talvel oleks ilma tagaklaasisoojenduseta väga ebamugav. Arvan, et ostan ära. Natukene kahtlust äratab aga auto katuseosa. Kas seda mudelit tehtigi niisuguse kergelt lainja katusega? On see aerodünaamika huvides? Või on fotod lihtsalt halva nurga alt võetud, tavaliselt pole sellise kujuga kabiini näinud. Aga müüja paistab olevat aus, et ei püüa pildistamise ajaks autot liiga läikima lüüa. Esiklaasilgi paistab mingi porilaik olevat. Just sõidust tulnud.
antud pemm on Cabrioeelses setingus:head:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Härra on ikka soliidselt ise ka pildile trüginud. Ega peale rate.ee polegi palju võimalusi ennast eksponeerida, ainult et seal on asjamehed enamasti koos tervete autodega.
Kuidagi aus kuulutus. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna ja see pilt ütleb: ega ma muidu paha poiss ja kihutaja polegi, aga näe telik ei tulnud välja ja pidi katusel maanduma.
Kuidagi aus kuulutus. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna ja see pilt ütleb: ega ma muidu paha poiss ja kihutaja polegi, aga näe telik ei tulnud välja ja pidi katusel maanduma.
Algselt postitas: sebastian
Härra on ikka soliidselt ise ka pildile trüginud. Ega peale rate.ee polegi palju võimalusi ennast eksponeerida, ainult et seal on asjamehed enamasti koos tervete autodega.
ten points to sebastian:headbang:
Saabidega seotud voodoo ja -abi