Hei kodanikud! Cilps mõlgutab mõtteid kabrioleti ostu suhtes.. Kindlasti on kellelgi kogemusi SAABi kabtiolettidega või ehk mõni siinviibija oskab tarka nõu anda 900 Cabrio mahutavuse, talvistes tingimustes sõitmise ja töökindluse kohta... Hetkel huvitab SEE
Jään ootama nii negatiivseid kui positiivseid arvamusi kõige kohta, mis 900seid kabriosid puudutab... Tundub, et 900ne lahtine on vist üks väheseid avaautosid, millesse PEAKS neli inimest enamvähem korralikult sisse mahtuma..
Aitähh
C.
H: Saab 900 SEi Cabrio 2.3 16v 110 kW
ega ma ise ka eriti ju kursis pole, sellepärast uuringi teemat, siit foorumist leidsin senimaani vaid ühe cabrio omaniku... aga võibolla on neid vaka all peidus veel rohkem... lihtsalt masin tekitab sellist... noh kuidas nüüd öelda... emotsiooni... enamik cabriosid on ohutuskaarega, mis nagu pole just väga estetsiaalne element mahalastud katusega kurseerides ja valdavatesse cabriodesse või CC'desse mahub vaid kaks täiskasvanut ja tagaistmeile kaks imikut, äärmisel juhul kaks lasteaiaealist kodanikku:red:
*inspireeritud*
C.
*inspireeritud*
C.
Tean seda, et tuttav kellel on ka '95 aasta 900 Cabrio on käinud päris mitmel korral Anti juures esiakna üleval olevaid katusekinnitusi jebimas.
Üldjuhul on olnud probleemiks just see, et mingil haiglasel põhjusel ei lukustu katus korralikult ja hakkab sõites "logisema" mis lihtsalt käib närvidele
aga, suvel ..... oli selle mobiiliga ülilahe sõita
talve suhtes pole kuulnud ühtki halba sõna
neli inimest mahub lõdvalt, st. sellised kuni 85 kilosed siis
naha suhtes, ka tema autol on see päris väsinud seisus, järelikult eeldan, et tegu võib olla siiski päikesest tingitud probleemidega (ja loomulkult omaniku hoolimatusega - enamus kingi küll puhastavad)
Üldjuhul on olnud probleemiks just see, et mingil haiglasel põhjusel ei lukustu katus korralikult ja hakkab sõites "logisema" mis lihtsalt käib närvidele

aga, suvel ..... oli selle mobiiliga ülilahe sõita

talve suhtes pole kuulnud ühtki halba sõna

neli inimest mahub lõdvalt, st. sellised kuni 85 kilosed siis

naha suhtes, ka tema autol on see päris väsinud seisus, järelikult eeldan, et tegu võib olla siiski päikesest tingitud probleemidega (ja loomulkult omaniku hoolimatusega - enamus kingi küll puhastavad)
Veidi OT. Kuid väga lahedad mõtted sul Cilps!
Veidi siis ka nahahooldusest. Nahk vajab nö. niisutamist/toitmist. Ka minu masinal olid istmed üsna väetis seisus, kuid tuttav pesula omanik soovitas, et istmed korralikult puhastada ja siis vahatada selle kilpkonna nahahooldusvahendiga kord nädalas. Ja ausaltöeldes on minu istmed nüüd küll hoopis teine tera, võrreldes sellega, mis nad olid! Puhastusvahend, milliega mina puhastasin, oli ka väga tõhus, nime/marki kahjuks ei tea, kuna sain seda kah pesulaomaniku käest niisama ning kokapudelisse villituna. Kuid saan ka selle margi kindlasti välja uurida. Vaha kohapealt ütles ta seda, et kasutas pesulas mingit hirmkallist vaha ja siis enda audi nahkistmete peal proovis siis ka selle kilpkonna vaha ära ja ütles vahe on ainult hinnas!
Ja kui selle saabi eelmine omanik ei ole neid istmeid vahatanud, siis päike on kuivatanud selle naha meeletult kuivaks ja nahk on selletõttu praguline. kuid usun, et nendest istmetest saab veel asja küll.!
Veidi siis ka nahahooldusest. Nahk vajab nö. niisutamist/toitmist. Ka minu masinal olid istmed üsna väetis seisus, kuid tuttav pesula omanik soovitas, et istmed korralikult puhastada ja siis vahatada selle kilpkonna nahahooldusvahendiga kord nädalas. Ja ausaltöeldes on minu istmed nüüd küll hoopis teine tera, võrreldes sellega, mis nad olid! Puhastusvahend, milliega mina puhastasin, oli ka väga tõhus, nime/marki kahjuks ei tea, kuna sain seda kah pesulaomaniku käest niisama ning kokapudelisse villituna. Kuid saan ka selle margi kindlasti välja uurida. Vaha kohapealt ütles ta seda, et kasutas pesulas mingit hirmkallist vaha ja siis enda audi nahkistmete peal proovis siis ka selle kilpkonna vaha ära ja ütles vahe on ainult hinnas!
Ja kui selle saabi eelmine omanik ei ole neid istmeid vahatanud, siis päike on kuivatanud selle naha meeletult kuivaks ja nahk on selletõttu praguline. kuid usun, et nendest istmetest saab veel asja küll.!
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
mul vahel jah, käärib siin ajukoore all üht-teist 
a kuda see 900ne talvel ka on ? kas tuhiseb tuul ustest-akendest sisse ja peab olema raudselt kliimaseade sees, või päästab osa olukorrast ka tavaline pepualune soojendus pluss salongisoendus ?
ma lihtsalt targutan siin sellepärast, et pole LIHTSALT aega ja võimalust praegu vaatama minna neid kabriolette
et lihtsalt teen taustauuringut eelnevalt, siis kui silma ise peale viskan, ehk juba targem, mudu võib suht põrsa kotis ära osta

a kuda see 900ne talvel ka on ? kas tuhiseb tuul ustest-akendest sisse ja peab olema raudselt kliimaseade sees, või päästab osa olukorrast ka tavaline pepualune soojendus pluss salongisoendus ?
ma lihtsalt targutan siin sellepärast, et pole LIHTSALT aega ja võimalust praegu vaatama minna neid kabriolette