Netis ringi kolades jäi silma lihtne upgrade, kuidas muuta 900/9000 kojameeste fikseeritud intervall endale sobilikuks programmeeritavaks.
Võib-olla vana ja tuntud teema kõigile, kuid mina olin meeldivalt üllatunud.
Vaja on siis VW 99. või 197 kojameeste releed (leidub näiteks Golf Mk3 peal, samuti paljudel teistel), mis ühildub 1:1 SAABi 8553463 releega.
Tonnisel (turvapadjaga) on vahetamise protseduur järgmine:
Salongis asuva kaitsmeplokile ligipääsemiseks eemalda kate, mille külge kinnitub kaitsmete kaas. See on seal tüüblitega, mis kipuvad kergesti purunema.
Seejärel eemalda jalgadele puhuva õhu suunamistoru (paremalt poolt sikuta alla kinnitusest lahti ja siis vasakule küljest ära.
kaitsmeplokk ise on kinni kahe torx kruviga (vist 25). See laseb kaitsmeploki alla ja releed ilmuvad nähtavale. Kojameeste oma on kõige ülemises reas vasakpoolseim).
Kuidas kasutada:
1. Lülita klaasipuhastajate kang sisse (intervalliga);
2. Lülita välja lühikese aja jooksul;
3. Oota nii kaua, kui tahad, et intervall kestaks;
4. Peale seda lülita kojamehed uuesti sisse (programmeeri).
Intervall on reguleeritav 1-40 sekundit. Kui kangist välja lükata, lülitub intervall standardse 6s peale.
Lisaboonusena pühib ainult kolm korda viie asemel, kui klaasile vett tõmmata.
Miinuseks võib lugeda, et väljalülitumisel käivad luuad ühe korra veel üle klaasi.
Pisiasi, aga meeldiv.
Ajaa, kui kellelgi on SAABi kojameeste releed (pildil) vaja, siis mul on nüüd 1 üle.
Lisatud failid
Kojameeste intervalli muutmine
Sai Autoexperdist soetatud VW relee, tõsi täpselt sellise koodiga neil polnud, aga pidi täpne asendus olema. Ühesõnaga minu relee 102 966 755, ja karbil kirjas ersetzt - replacing 191 955 531
Probleem aga selles, et intervalli programmeerimine ei õnnestu kuidagi. Kojamehed töötavad ilusti ja aknapesu korral käivad ka 3 x aga intervalli muuta ei õnnestu. Proovi kuidas tahes ikka ca 6 sek. Küsimus, et kui pikk on see esimine tagasilülitus peaks olema, kas hästi kiiresti või laseb kojameestel ühe korra ära käia?
Mingi lootus on, et ma ei oska seda veel kasutada
Probleem aga selles, et intervalli programmeerimine ei õnnestu kuidagi. Kojamehed töötavad ilusti ja aknapesu korral käivad ka 3 x aga intervalli muuta ei õnnestu. Proovi kuidas tahes ikka ca 6 sek. Küsimus, et kui pikk on see esimine tagasilülitus peaks olema, kas hästi kiiresti või laseb kojameestel ühe korra ära käia?
Mingi lootus on, et ma ei oska seda veel kasutada

M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
See on ilma reguleeritava intervallita.Ladu 24s maksab alla 7 euri ja tekst juures.
Selge, siis tuleb tagasi viia ja otsida ikka õige.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee