Kojameeste intervalli regulaator 9000-le

Tonnised ja nende mured
Vasta
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Soovitage mõne DIY stiilis kojameeste intervalli regulaatorit, mis sobiks tonnise kojameestega. Või oskab keegi kommenteerida, kas 9-5 regulaatorit võiks olla kerge vaevaga 9000-le külge pookida (kuidas see 9-5 toimetab, kas on eraldi plokk või integreeritud mõne kõrgema taseme ajuga)?

Pilt

PS Enne küsin teiste kogemust ja siis hakkan kirjandust googeldama/uurima :)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Trionic
Saabiguru

Tonnisele sobib üks VAG grupis kasutuses olev relee,millest on siingi hiljaaegu juttu olnud. Mu pemmil on ka sarnane,aga pole uurinud,kas tonnisele sobiks.
9-5`l toimetab keremoodul tulede ja kojameestega,seega lihtviisil pole teostatav.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Pidasid vist seda teemat silmas: http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid212882

Mul oli see kahe silma vahele jäänud, tänud vihje eest. Proovin järgi, see eriti hea variant, kuna pole vaja reguleerpotet paigaldama hakata.
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Sai nüüd õige koodiga relee lammutusest leitud ja asi töötab. Eelmise relee müünud Autoexperdi letimüüja vandus kui kurja, et mina olen loll ja tema programm näitab, et see on täpne asendus. See, et relee ei töötanud olla pigem selle süü, et ta müüs mulle hiinaka :) Näidanud natuke aega, kui tark tema on ja kui loll on klient võttis ta lõpuks vale relee ikka tagasi.
www.robolabor.ee
Vasta