Kuidas kleebitav alternatiiv-märk kapotil vastu peab?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
mental
Auto: 9-5 V6 3.0

Siin foorumis juba pikemat aega müüdud neid kristallkleebiseid orig. embleemide asemele kapotile/luugile.
Kui kellelgi see nüüd üle aasta peal olnud näiteks, siis küsimus ongi - kas peab ajahambale ilusti vastu? Või muutub kollakaks, tuhmub vms.?
Olen tahtnud juba ammu ees ja taga hõbedase märgi välja vahetada, aga pole kuidagi sinnani jõudnud... Uut orig. märki ka ei jookse sellise hinnaga ostma.
There's no way back now. So just relax and get used to it!
tauber

Enda aotol oli tagumine märk puudu ja sai ka pandud see paks kleeps.Esimene viga oli kohe see,et need kaks auku ,mis kere sees on jätsin katmata ja need jäid läbi plastikmärgi näha. Üsna kiirelt muutis märk ka kergelt tooni kusjuures augu kohad juskui pleekisid ja jäidki teist tooni. Kuna selline kleeps mind ei rahuldanud siis vahetasin ta kiirelt välja,oli vast kuu või paar ainult auto küljes.

Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Uus kleebis juba valet tooni, heledam kui originaal.
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
uralavto

Mis see kristallkleebis muidu on ?Tagumise luugimärgi vahetasin 3D- kleepsu vastu suve keskel. Siiani on see väga hästi vastupidanud, ei karda survepesu. Kuigi pesulas igaksjuhuks ma siiski ütlen, et ärgu survekaga otse peale lasku.
Igaljuhul see kleeps näeb pärishea välja.
Kasutaja avatar
vvs
Pealik
Auto: Dodge Charger SXT

Ma panin 1,5 aastat tagasi omale 3d-kleepsud ja mingit tooni erinevust pole siiani märgata. Igasugused pigi- ja survepesud kannatab välja - soovitan 100% :)

Teema: www.saabiklubi.ee/foorum/viewthread.php ... #pid140732

3D-decals: www.eu-decals.com/index.php?act=viewCat&catId=52
Saab, Saab, Saab - Ükskord ikka Saab
Kasutaja avatar
mental

:conf:
Tundub, et erinevatel kasutajatel on erinevast kohast soetatud kleepsud!? Või kuidas muidu sellist erinevust seletada?
Siin muidu müüb TGB:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid213732
Kusjuures 2x odavamalt, kui www.eu-decals.com
Selles äkki ongi kala peidus:freak:

ja siin Stealth:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=13935

Kas nende poolt müüdavad on kellelgi vastu pidanud?

uralavto, kristallkleebis a.k.a 3D kleebis vms. on sünonüümid
Andre83

Vot ma ei mäleta, kelle käest kleepsu ostsin (vähemalt 1,5a tagasi), aga vastu on pidanud väga hästi. Soetasin kapotikleepsu, mille d oli umbes 1 mm suur, aga natuke sobitamist ning paika ma ta sain.
ivark

Stealth müüs mulle vist 2 aastat tagasi selle ja seni on väga ilus, kannatab külma ja kuuma ja on üldse ilusam kui originaal. Mustvalge logo.
Kasutaja avatar
uralavto

Sain ka stealthi käest selle kleepsu. Ja jagan täiesti ivark kogemust. :)
tauber

:conf:
Tundub, et erinevatel kasutajatel on erinevast kohast soetatud kleepsud!? Või kuidas muidu sellist erinevust seletada?
Siin muidu müüb TGB:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... #pid213732
Kusjuures 2x odavamalt, kui www.eu-decals.com
Selles äkki ongi kala peidus:freak:

ja siin Stealth:
http://www.saabiklubi.ee/foorum/viewthr ... ?tid=13935

Kas nende poolt müüdavad on kellelgi vastu pidanud?

uralavto, kristallkleebis a.k.a 3D kleebis vms. on sünonüümid

Eks neid märke on jah erinevaid.Otsisin siit foorumist kevadel ostetud ja nagu juba eelpool mainitud siis ära võetud kleepsu riiulist üles ning käisin originaaliga võrdlemas-vahe on ikka oluline.Põhja toon on kleepsul palju heledam kui originaalil ja see mis peaks olema kroomi karva on kleepsul valge.Kahjuks ma ei mäleta,kas kleeps oli juba algul selline või muutis ta paari kuuga tooni.Ise panin selle kleepsu asemele musta/kroomiga märgi.Minu must/kroom märk pole küll 3D kleeps aga must märk iseenesest on vähemalt mustal autol küll väga ilus.

Kasutaja avatar
welts

Ka minul on üks Stealth-lt ostetud tume kleebis ja tagaluugil senimaani kenasti vastupidanud. Kapotile vaja ka veel samasugune panna ja ongi ilus.
Kasutaja avatar
Stealth

Minul vist siis kõige kauem need küljes olnud - teen neist pilti näd vahetusel. Siiani kõik ilus selge, kulumis/pleekimisjälgedeta. Servad käisin mingi aeg tagasi superatackiga üle kuna 5a teeb ilmselt liimiga oma töö. Aga mis välimusse puutub siis mul on esialgne musta/kroomiga kujundus ja siiani uuelaadse välimusega.
heletumesinine

Aga kust-kuidas vanemate mudelite omanikud (kasvõi klassikud) oma märgivaru täiendavad?
Jõuluvana abiline on siin ... murelik :)

Vulkanius ja Ivomets väheke nõustasid, aga ...

Tühjad pihud on...
Kasutaja avatar
mental

Aga mis vahe on TGB poolt pakutavate kleepsudega? Keegi on neid proovinud?
Hind 2x odavam:)
Vasta