Täna hommikul siis selline anomaalia. Panin auto käima ja jäi põlema märgutuli "Check Oillevel":mad:
Jätsin auto seisma, vaatasin autoalla, õliloiku ei olnud, ootasin kuskil 15 minutit, et õlid alla vajuksid ja kontrollisin õlivarrast, õli täitsa normis. Kuna tööle oli vaja sõita ja õli normis arvasin, et ei saa suurt ohtu olla ja käivitasin uuesti auto, ise hambaid risti hoides.
Lasin siis ca ~10minutit kohapeal mootoril soojaks tukusuda ja "Check Oillevel" kustus:freak:
Hiljem tööjuures peale 2h seismist läkisn ja kontrollisin veel õli taset ja see näis täitsa normis, käivitasin uuesti, et kontrollida, kas äkki kordub uuesti külma mootoriga, kuid kõik on ok.
Millest selline asi juhtuda võis ei saa mina aru.
Jahmatas nagu väga ära.
Check Oil Level
Krt ei tea, samas väljas -13 C ja poolsünt õli, see ei tohiks ju nii väikese külmakraadi peale paksuks minna?:freak:Algselt postitas: suur
Õli vast oli külmaga nii paksuks läinud, et andur ei registreerinud ära?
Ja kui vardast õli kontrollisin, voolas see küll, ei veninud nagu tatt:P
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
need õlitaseme andurid kipuvad peeti minema. kui varras näitab ja survet on, siis lase minna!
muidugi kylm õli ei jõua kiiresti alla ka voolata...
muidugi kylm õli ei jõua kiiresti alla ka voolata...
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Kas mitte SID pole progetud iga mõne aja tagant seda teadet andma? Mulle jäi igatahes mulje et see teade pole kuidagi anduritega seotud, lihtsalt aegajalt tuletab meelde nagu teeninduses käimise vajadustki. Las keegi targem vaidleb vastu kui valesti olen aru saanud.
Algselt postitas: Garu
Kas mitte SID pole progetud iga mõne aja tagant seda teadet andma? Mulle jäi igatahes mulje et see teade pole kuidagi anduritega seotud, lihtsalt aegajalt tuletab meelde nagu teeninduses käimise vajadustki. Las keegi targem vaidleb vastu kui valesti olen aru saanud.
'96 aasta tonnisel küll ei ole minu käes veel vastavat teadet andnud. Sõitnud olen ~20 000 km.
Heh... jah tean ikka, see on minu Saabiku jahutusvedelikAlgselt postitas: cilpkonn
to Factor: OT: Paar hommikut tagasi avastasin oma garaazhiukse eest umbes 30-40 cm läbimõõduga helesinise niiske loiguSa ei tea sellest juhuslikult midagi ?
![]()

Sry kui su õuet reostasin

Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Olen aru saanud, et 9000-l ratsiti mingil hetkel see õli taseme hoiatus välja, uuematel masinatel võib EDU-l selle kirja kohta veel küll näha, aga reaalselt asja enam taga ei ole.Algselt postitas: suur
'96 aasta tonnisel küll ei ole minu käes veel vastavat teadet andnud. Sõitnud olen ~20 000 km.
Ise oleks ükskord äärepealt niimoodi mootori kuivaks sõitnud, klapisääretihendid olid läbi, õli laskis vähehaaval jalga, ise kontrollisin õli küll suht sageli aga lisaks uskusin sinisilmselt et küll tark auto hoiatab kui õli väheks jääma hakkab. Ühel hetkel siis avastasin ehmatusega et varras hakkab kuivaks jääma...