Nii, loba all võib sellest ehk rääkida !
Kuna siin ports minust arvutit oluliselt rohkem tundvaid inimesi, siis äkki oskab keegi aidata. Häda nimelt selles, et viimased nädal aega WMP-ga muusikat kuulates on arvuti hakanud kõlaritesse meeletult tugevat bassiheli andma - otsekui oleks ekvalaiseril bass maksimumil - tegelikult on mul ekvalaiseri bass nii nulli pandud kui võimalik, kuid vutsab nii mis hirmus - ka väga vaikse heliga. OP-süsteemiks on XP Professional.
Oskab-teab keegi põhjust ?
Probleem Windows Media Playeriga
Tiri endale tasuta Mediaplayer Classic. Välimuselt sama, mis 'vana' Windowsi Mediapleier, aga omadustelt palju parem, ka uuemast parem. Fail on u.1MB ja installima ei pea.
Ma isiklikult ei kasuta kunagi Win-i enda pleierit...liiga palju auru on kulutatud igasugu kelladele ja viledele...video mängimine on justkui teisejärguline asi.
Mediaplayer Classicu versioone pideval uuendatakse, asi on suht heaks meisterdatud. Pealegi mängib see DVD plaate 'no problems'..
Edaspidi võid nii sättida, et kõiki videofaile (.avi, .mpg, .swf, .mov, .wmv, .rm jne.) avaks ainult MPC.
ja veel: C:/Windows/System32 alla asub fail sndvol32.exe ja kui helikaart toetab, siis SAAB ka seal madalaid/kõrgeid kruttida. Ehk ongi paigast ära.
edit: sorri, ei pannud tähele, et muusika kuulamisest räägid...kuigi MPC tuleb ka sellega suurepäraselt toime.
Ma isiklikult ei kasuta kunagi Win-i enda pleierit...liiga palju auru on kulutatud igasugu kelladele ja viledele...video mängimine on justkui teisejärguline asi.
Mediaplayer Classicu versioone pideval uuendatakse, asi on suht heaks meisterdatud. Pealegi mängib see DVD plaate 'no problems'..
Edaspidi võid nii sättida, et kõiki videofaile (.avi, .mpg, .swf, .mov, .wmv, .rm jne.) avaks ainult MPC.
ja veel: C:/Windows/System32 alla asub fail sndvol32.exe ja kui helikaart toetab, siis SAAB ka seal madalaid/kõrgeid kruttida. Ehk ongi paigast ära.
edit: sorri, ei pannud tähele, et muusika kuulamisest räägid...kuigi MPC tuleb ka sellega suurepäraselt toime.
Tänud sebastian. Paraku sndvol.32.exe avamisel selgub kurb tõsiasi, et minu helikaart madalate ja kõrgete vahel kruttida ei lase. Ilmselt katsetan pärast Real Playeriga, kuigi ma vihkan seda programmi - peale installimist kuluta hunnik aega, et tema diktatuuri arvutis video ja helifailide puhul ära nullida.
Filmide jaoks kasutan muidu BSPlayerit.
Filmide jaoks kasutan muidu BSPlayerit.
Kindel et sul seal volume control'i all mingid bass boosti vms funktsiooni pole. Mõnede draiverite puhul on seal selline bassi lisamise funktsioon kah. Mingi imeliku nimega oli vist kah. Ei mäleta, ei saa vaadata kah hetkel kuskilt.
Äkki Options menüüs on veel "Advanced", mis tekitab lisanupu, mille all omakorda võib see bass boost olla.
Ja teine võimalus, et kusagilt saab mingeid sürre "ruumiefekte" valida, a'la koridor, kanalisatsioonitoru, mets, kirik - mõni sellistest võib ka bassitümakana väljenduda.
Ja teine võimalus, et kusagilt saab mingeid sürre "ruumiefekte" valida, a'la koridor, kanalisatsioonitoru, mets, kirik - mõni sellistest võib ka bassitümakana väljenduda.
Advanced ei ole minu menüüs "options" aktiivne. Ilmselt driver ei toeta seda, ruumiefekte ma samuti ei kasuta. iTunes'i kohta olen viimasel ajal palju kuulnud seoses alternatiiviga MP3 playeritele. Võibla peaks tõesti ära katsetama. Kas ma ajan segamini millegagi või oli iTunes Sony toodanguga seotud ?
Algselt postitas: Cyber
Algselt Maci pealt pärit see ii-tjuuns... ja siis on veel vana hea winamp ikka veel olemas.
Minuarust ka winamp kõige lihtsam, lollikindlam ja toimivam variant mp3 vms muu audio mängimiseks. Ekvalaiserid - asjad ka küljes, kuigi mulje jäi, et siinkohal selles asi pole vaid ikka kuskil süsteemis kumin peale satub.. Ehk reedad ka oma helikaardi või vähemalt integreeritud kivi margi, ehk on kasu.
Algselt postitas: Nastix
Integreeritud teine - kuid oma peaga ei oska ma selle kivi kohta infot arvutist otsida.
Pole keeruline, kui sul XP, siis pressi Window keyd ja Pausi korraga (nagu selles loos, et windosaga auto käivitamiseks pead üheaegselt hoidma rooli, toksima jalaga paremat tagarehvi ja närima antenni

Avaneb System Properties, sealt võtad Hardware nupu, siis Device Manageri ja sealt juba otsid Sound, video ja game ja mis nad seal kõik olid.
Üks lahendus olekski ehk kivi tootja (või emaplaadi tootja) kodulehelt omale uued draiverid sikutada helikaardile, teinekord aitab.
Edu
Algselt postitas: LPT
Siiani ainus, mis vanast kinni hoidma sunnib on see kuradi office. Aga iTunesiga sain kähku hunniku mp3 plaate omale autosse.
Sinu "kuradi office" on ju olemas ja toimiv ka Mac-le, see küll kinni ei peaks, spetsiifilist erialasofti on paraku vähevõitu, eriti vabavara osas

- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Vaat olen Mac-iga lihtsalt niipalju tuttav kui naise reklaamibüroos nähtud, kuidagi kasutajasõbralikum tundub kogu see keskkond. Nagu Saab.
Sinu "kuradi office" on ju olemas ja toimiv ka Mac-le, see küll kinni ei peaks, spetsiifilist erialasofti on paraku vähevõitu, eriti vabavara osasMuidu uued Mac läpparid ja ka i-Mac-d on igati lahedad
, desktopil ainult hind ei ole lahe, ja suppordiga on Tartus suht sama seis kui Saabidega
![]()
Algselt postitas: LPT
Vaat olen Mac-iga lihtsalt niipalju tuttav kui naise reklaamibüroos nähtud, kuidagi kasutajasõbralikum tundub kogu see keskkond. Nagu Saab.
Midagi ühist on neis jah, ja kui vanasti olid Saabid rasked juhtida, oma turbomootorite ja "torq steeriga", nagu siin ühes teises loos kommenteeriti (9-3 SC arvustus, Jeremy Clarkson), siis Mac paistis silma 1 nupuga hiire ja igasuguste klaviatuuri lühilõigete (shortcut) puudumisega.. Praeguseks on mõlemad muutunud..
Tundub olevat miski C-Media AC97 Audio Device ning mainitakse veel Legacy Audio Drivers.
Üks asi veel. IT-meestega on ilmselt nagu autoremondimeestega - igaühel on oma natuke teistest erinev tõde. Üks neis (esmamainitut mõtlen) ütles, et WMP update pakkumisi on viirusteohu tõttu parem mitte vastu võtta. Mina vastu, et uuem filmiformaat tahab oma codec'it, mid MP siis otsima hakkab. Tema vastu, et hangi korrallik codec pack. Mina oma peaga mõtlesin ja hankisin SLD paki, mis viimased 1,5 aastat on end igati õigustanud (ainult korra pidin G-spoti ja googeldamisega audiocodecit otsima).
Pika ja lohiseva jutu lõpetuseks - peab see paika, et parem on mitte Media Playeri update mitte teha ?
Üks asi veel. IT-meestega on ilmselt nagu autoremondimeestega - igaühel on oma natuke teistest erinev tõde. Üks neis (esmamainitut mõtlen) ütles, et WMP update pakkumisi on viirusteohu tõttu parem mitte vastu võtta. Mina vastu, et uuem filmiformaat tahab oma codec'it, mid MP siis otsima hakkab. Tema vastu, et hangi korrallik codec pack. Mina oma peaga mõtlesin ja hankisin SLD paki, mis viimased 1,5 aastat on end igati õigustanud (ainult korra pidin G-spoti ja googeldamisega audiocodecit otsima).
Pika ja lohiseva jutu lõpetuseks - peab see paika, et parem on mitte Media Playeri update mitte teha ?