900 classic automaatkasti õlivahetus
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
, et uuri täpselt välja, milline mootoriõli- ja käigukasiõli väljalaskekork.
nii mõnigi segamini ajand.
nii mõnigi segamini ajand.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Tänan asjaliku soovituse eest hr ivomets.
Olen ka Troostauto varianti kaalunud, kuid see plekist pruut sai soetatud, et saaks millegi kallal nokkida. Kindlasti ma kasutan seda varianti kui mõistus otsa saab.
Olen ka Troostauto varianti kaalunud, kuid see plekist pruut sai soetatud, et saaks millegi kallal nokkida. Kindlasti ma kasutan seda varianti kui mõistus otsa saab.
Tahtsin küsida, et kuidas sellise pakasega näiteks -30 c , hommikul aut kast toimetab, kas käigulülitus on tõrgeteta. Manuaalil ju küll õli paks ja mingil moel peab ikka käiku sisse suruma (eriti tagumist käiku vanal classicul). Et siis kas see pakane mõjutab ka aut kasti tööd külma mootriga hommikul sõitu alustades või ei mõjuta ?
Oletame, et kast ise on korralik ja küsimus ainult õlis.
Oletame, et kast ise on korralik ja küsimus ainult õlis.
Minu masinal ntx eriti ei toimeta, kui temp alla 0 kraadi ja mootor külm. Praeguse külmaga on eriti keberniit kui 1. käiku sisse ei võta. Tagurpidi millegi pärast sõidab. Kas õli kardab külma või vajab kast uuendamist.
Kui 1. käik külmalt sisse läheb, siis tahab mootor ära surra ja patjade küljest lahti kiskuda.
Kui 1. käik külmalt sisse läheb, siis tahab mootor ära surra ja patjade küljest lahti kiskuda.
Griffini kast ja kõik muu toimib laitmatult:)
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989