See teine postitus ajab ikka vere eriti keema.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
See teine postitus ajab ikka vere eriti keema.
Nõus Meelisega. See, kui keegi saabi kuskil foorumis laidab ei tohiks nüüd küll verest välja lüüa. Ära võta anonüümseid (minu jaoks vähemalt) kommenteerijaid väga tõsiselt. On olemas väga palju foorumeid ja veel rohkem foorumites kirjutajaid. Kindlasti on kasutajate seas nii intelligentseid inimesi kui ka pehmelt öeldes lausa lolle ja väga suur osa nende kahe kirjelduse vahele jäävaid kasutajaid. Mis ma tahan öelda on see, et igasugust juttu ei saa ka ikka tõe pähe võtta. Rumalate postituste näiteid võid väga ohtralt leida näiteks auto24 foorumist. Sa ju ei usu seal ohtralt sõna võtvaid sierra- ja kadetimehi ega võta nende juttu ka südamesse.Algselt postitas: meelis
Rahu,võiks tuua teemana sisse Volvo t5-e jne,marke ju jaguks...Ükstaskõik mida teised räägivad,peamine et ise rahul.
Algselt postitas: veldur
Mõttetu on ärrituda sellise teema peale.
Mina olen väga üllatunud, et saabile üldiselt nii positiivne hinnang anti BMW foorumis
Kurb kuid tõsi on Raivo postitus:
"Omaniku sõnul oli auto ls u 110k kui tema selle ostis (otse Rootsist). Sellise km peale oli (madalsurve)turbo juba lootusetult õhtale läinud. Sisu sai ära vahetada. Arve ca 10k. "
Kurb kuid tõsi on Raivo postitus:
"Omaniku sõnul oli auto ls u 110k kui tema selle ostis (otse Rootsist). Sellise km peale oli (madalsurve)turbo juba lootusetult õhtale läinud. Sisu sai ära vahetada. Arve ca 10k. "