Ma olen jõudnud 2 nädalaga läbi sõita 1000km ja hetkel on läbisõit 153T. Igasugu suuremaid ja väiksemaid vigasid on välja tulnud, mida olen siin usinalt likvideerinud. Kõige suurem üllatus oli tõstuki pael autot uurides suurem jahutusvedeliku leke, lisaks VV simmerlingi vahelt õlileke. Autol olid peal veel originaal küünlad, mis said eelmine nädal vahetatud ja Xenon pirnid, mis vahetasin Philips D1S Xenon X-treme Visioni vastu. Nüüdseks peaks olema ka jahutussüsteem korras, radikas, veepump ja mõned tihendid vahetatud. Eile sai juhiistmel istmesoojenduse matt ära vahetatud. Pisinokitsemisi on veel, suurematest tuleb välja selgitada, milline süütepool trikitab, Tech2 misfire ei näita, kuid kiirendadest on selgelt tunda puterdasmist. Kui kõik vead saab kõrvaldatud, siis saab edasi mõelda, kuidas autot kiiremaks ja ilusmaks teha

Iluvigasid on ka kahjuks. Mõled esitiivad vajaksid värvimist, alt kurgast on värv maha koorunud. Päris usinalt on mõlke katusel ja katuse servas - ilmselt peab abi otsima mõlgimestelt, kes ilma värvimata mõlgid välja võluvad.
Talvel lumega on 4wd ikka väga mõnus. Enam ei pea pidevalt muretsema, et kas saan täna lumest läbi, või mitte