Esimesed 1600 km on sõidetud. Ideaalne kruisimise auto. HUD on mõnus leiutis! Rajalt väljumise hoiatajal on ka oma võlu nagu ka liiklusmärkide lugemise oskusel. Meie teedel on vaid see häda, et kiiruspiirangu lõpu märke reeglina pole, mistõttu auto ei saa aru, millal saabub piirangu lõpp. Oleks vaid ka Eesti navi kaart. Siis oleks 100% kõik leiutised selles autos ka siin maal rakendatavad. 9-3-le sobivat Eesti navikaarti see auto omaks ei tunnista. Proovitud. Kui keegi omab ideesid või kogemusid, kuidas see Eestimaa teid jagaks olen väga tänulik (see info soov ei aegu)!
Kütust kulub uskumatult vähe!!! Auto 9-3-st oluliselt raskem ja kulutab linnas ca pool 2,8T mootori kütusekulust (maanteel on võit ca 1/3 ehk kütuse kulu ca 5 l/100 km). Fun! Muidugi mass võtab maha turbosaabiliku kiirenduse laksu. Aga ühtlane kiirendus on olemas ja jalgu sellega ka ei jäe. Umbes 8 sek on paigalt sada käes. Möödasõidu kiirendused on juba meeldivad. Ja nagu mul kombeks aitab neile kiirendustele kaasa manuaalkast.

Häid asju veel: pagasnik on suur (siiski 19" rattaid sinna korraga 4 tk siiski sisse ei mahu). Jalaruumi on ohtralt - kohe väga! See on väga hea tagaistmel sõitmise masin! Juhikohal võttis hea istumisasendi leidmine veidi aega. Peale seda, kui see leitud ja mällu pandud sai, on sõiduasend siiski mõnus. Kuigi endiselt on mu lemmikuks 9000 Aero iste, õnneks saab seda vahel ka väisata! Uue 9-5 istmed on pikal sõidul veidi kõvemad kui 9-3 Aerol või 9000 Aerol. Selle eest väga hea külgtoega ja mõnusate peatugedega.
Mootori hääl veidi kostab sisse, rehvimüra mitte eriti.
Mudeliaasta on 2011, tehasest väljasõidu aasta 2010 teine pool.
Lisatud failid