Samas probleeme ilmselgelt veel on. See on ka üks müümise põhjuseid - ma saan selle autoga küll sõita, ent päris korda tegemiseks ei ole aega/raha siiani olnud ning ma ei usu, et ka lähemas tulevikus emba-kumba palju juurde tekib. Lühidalt öeldes ei tööta suurem osa elektroonikast - aircon, püsikiirusehoidja, katusetõstuk jne. Osad asjad on ilmselt suuremad, osad väiksemad. Pole lihtsalt neid veel prioriteediks pidanud. Roostet - nagu arvata võib - on. Välisel vaatlusel mitte väga palju (kapotil, pagasiluugil ja bensuluugil on visuaalselt näha). Samas on ka alla vaadates roostet näha. See on ka peamine põhjus, miks ma tunnen, et minu jõud sellest autost üle ei käi - hetkel rooste ei häiri liiga palju, ent mingil hetkel tuleb sellega kindlasti midagi ette võtta.
Headest ja peaaegu headest asjadest: katus on ok, istmed ok, mootor hea, käigukast suurepärane. Läbisõit on alla 160 000 miili. Käigukast on automaat, VIN kood YS3AT76L5K7020897.
Kuna Eestis sisuliselt turg sellistele autodele puudub, siis võrdlesin auto seisukorda Saksamaa, Rootsi ja USA sarnases korras autodega ja jõudsin järeldusele, et ausaks hinnaks on 4000 Eurot. Müügiga mul kiiret ei ole ja kui hetkel sellisele autole huvilist ei leidu, sõidan heameelega temaga ka ise veel suviti aasta või paar. Ise elan hetkel püsivalt Tartus, auto on garaažis Tallinna lähistel. Piltide ülespanemine valmistab mulle hetkel teatavaid probleeme, kui selle lahendan, siis lükkan need ka üles

PS. Natukene offtopic - kui keegi on huvitatud üpris heas korras 1989 aasta Peugeot 205 GTIst, siis ka selles osas võib minuga ühendust võtta. Hind 3000 Eurot.