Tartus Raadil Saab96

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
avelito

Minnes täna SAABNINETHOUSANDIGA Tartusse numbrialustele;) järele, jäi meil aega üle, ja otsustasime minna Raadi autoturgu:drive: maad uurima(vaatama palju Saabe müügis on)...Tripi kokkuvõte: igavene hunnik BMW-, Audi-, Vw-, Mersusid, Opeleid, ja Forde. Samuti leidsime ka Kaks 900-at, ja 2 tonnist, mis eriti heas seisukorras:o ei paistnud olevat:fight:, kõige rohkem köitis meie tähelepanu müügiputka kõrval lumehanges seisev 96:thumb:, mille kere vajab vähest nokitsemist ja seest nägi välja nagu prügiladu:freak:, aga sõidab !!!:notworthy:
Minnes Saabikese hinda uurima, ütles seal olnud kutt, et tema pole omanik, ja helistas omanikule(omanik kogub vanu autosid) ja küsis hinda, ning omanik ütles hinnax.....25 000.-...Selle jutu peale kadus meil huvi ära, kuna kummalgi meil sellist raha hetkel välja pole käia, nii et kellel huvi ostke ära, kõigest 25 000.-:head::head::head:

Sorry kui siit foorumist keegi selle omanik on:notworthy:
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

kalliks on need hinnad läinud mõnda aega tagasi sai veel tasuta ja 500 eeguga vana pingutab kindlalt üle
kuid kui mina enda isendit müüksin siis ega ka 30 k kukuks ,kuigi too ei sõida hetkel .
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Krt eriti kihvtid olid esi tule kojamehed, need tõmbasid kohe naeru näole. :D
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

see vist yks roheline ilma tagumiste amortideta.

mulle ka see omanik( vist ikka eelmine) seda maha ei myynd.
tahtid ka ikka meeletult pappi saada.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
part
Küülikuaretaja

arvatavasti ongi seesama roheline urvis tagumikuga jah. no 25 K on selle eest ikka eri hea hind, siis on garanteeritud et seda ära ei müüda kah :gun:
part
Küülikuaretaja

see on 1974 v 1975 a 96 millele on pandud superi manifold (2kurk, soleks) ja vist ka uuema sisu oli, kuid molu ja muu väline on ikka kõik metal. molu kusjuures oli veatu (võimalik et puudus aind see vana sinine embleem eest). tagumik oli püsti kuna vend rääkis midagi lada tagavedrudest ... puudu tagaamordid, kere üsna kobe, kuigi ivomets tuvastas et seest oli tagaistmetealusest alates teist värvi kui eest, justkui nina ja tagumik oleksid olnd 2 erinevast kokku pandud vms. projektiks igati kobe, aga mitte selle hinnaga
suur

Algselt postitas: krss
saaks aru, et pannakse Ladale mingi Lääne masina juppe, et paremini kestaks...
Ma pole küll mingi ladamees, aga lada juppidega lada on nii lollikindel auto, et ma küll sinna mingeid lääne auto juppe külge ei kruviks.
Aga tõesti, väga paljud külasepad suudavad väärt masinaid tõsiselt kahjustada neid "remontides". Jah, saavad sõitma küll, aga mis hinnaga.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kui juba remonditeemadel ekslemiseks läks, siis eile Discovery pealt oli miski saade nimega "Thunder races". Ehitavad seal võistluse käigus igasugu masinaid ja peavad sellega pärast mingi raja läbima. Mul oli lausa valus vaadata, kuidas jorsid võtsid täiesti ilusa väljanägemisega põrnika ja selle juppideks LÕIKASID. Lõpptulemuses oli neil järgi ainult mootor, käimakast ja tagasild. :fight: Krt, tõstnud need maha ja keerand oma torukonstruktsiooni külge, oleks aega kah vähem läinud vist. Jobud! Õnneks nad kaotasid kah võistluse...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
part
Küülikuaretaja

9 ringi lada odomeetril on ju peaaegu f-ing million (999 999/10*9 = 899 999)km! ei tahaks ladast seda sooritust mitte usku´, ka juhul kui kapremmi käigus vahetati kõik välja peale klaaside! või tal on äkki ikkagi 1 nr vähem odo kaunteri pääl ? siis on kõik muidugi 10 korda ikka väiksem
Nastix

Algselt postitas: Cyber
Kui juba remonditeemadel ekslemiseks läks, siis eile Discovery pealt oli miski saade nimega "Thunder races". Ehitavad seal võistluse käigus igasugu masinaid ja peavad sellega pärast mingi raja läbima. Mul oli lausa valus vaadata, kuidas jorsid võtsid täiesti ilusa väljanägemisega põrnika ja selle juppideks LÕIKASID. Lõpptulemuses oli neil järgi ainult mootor, käimakast ja tagasild. :fight: Krt, tõstnud need maha ja keerand oma torukonstruktsiooni külge, oleks aega kah vähem läinud vist. Jobud! Õnneks nad kaotasid kah võistluse...

Olen ka seda sarja vaadanud ning ühes jaos võeti ära mädanenud 900 Turbo pealt mootor ning pandi see peale (kui ma ei eksi) Fiat Unole. Kutid võitsid kah :head:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ladal on ikka 1 nummer odokal vähem. See 96 oli ikka eht auto, enne mulle eriti ei meeldinudki aga nüüd läheb täiega peale. Armastus esimesest silmapilgust. :love::D
part
Küülikuaretaja

mis ta siis on - 900 000 või 90 000 ? küllap ikka viimane ?
Vasta