Tulede kojamehed.

Tonnised ja nende mured
Vasta
q2800

Nii küsimus teile!

Ühel ilusal kevad päeval kui hakkasin töölt ära minema juhtus päris lõbus juhtum.

Sai sõidetud 20m kui vastutulev auto pritsis mul masina klaasi poriseks. Egas midagi siis kojamehed peale ja pritsisin ka klaasipesu vedeliku. Nali oli aga selles, et enam see seisma ei jäänudki. Selle all mõtlen seda, et kojamehed ja klaasipesu vedeliku pritsis koguaeg peale. Ei aidanud siin kangi liigutamine ega mitte miski. Sai siis kähku teeäärde tõmmatud ja süüde välja. See oli ainuke asi mis aitas. Proovisin siis korra süüte uuesti sisse panna, et teada saada kas hakkab uuesti tööle või mitte. Probleem oli ikka alles ja hakkas uuesti tööle. Egas midagi kaitsme plokk lahti ja kaitsmeid näppima. Tõmbasin kojameeste kaitsme välja, sellest aga polnud kasu, vedeliku pritsis ikka peale. Küllaga sai mul paagist enne vedelik otsa kui mul õnnestus õige kaitse leida. Sõitsin siis kiiruga koju ja hakkasin netis tuulama. Leidsin, et ühel vennal oli sama probleem ja ta tõmbas välja omal tulede kojameeste kaitsme. Tegin minagi sama ja oligi probleem läinud. Kojamehed kõik töötasid ilusti ja pritsis vedeliku peale ainult siis kui vaja oli.

Probleem on selles, et miks tulede kojamehed ikka töötavad? Kaitse on välja tõmmatud ja ei tohiks ju ikkagi töödata.
Ja küsimus ka selles, et kuidas võivad tulede kojamehed mõjutada pritsimist? Mainin ära ka selle, et isegi tuledele pritsib vedeliku peale, mis sest et kaitse on välja tõmmatud.

Jään huviga ootama targemate vastust.
Vasta