Kas keegi hea inimene teab rääkida, kurat on 9-5 veokonksu esimene kinnituskoht?
Saksakeelsese manuali joonis pretendeerib aasta idiootseima tehnilise illustratsiooni auhinnale ja on absoluutselt kasutu. Ja peale poolt tundi 30-kraadises külmas ja pimedas auto all roomamist ei suutnud kah mitte midagi leida. Raamatust paistis sisse kruvitav ümmarguse peaga, see on kõik mida õnnestus välja selgitada...
On kellegil mingit infot?
fofa@õnnelik diisliomanik
Kus kurat on 9-5 veokonksu kinnituskoht?
bumeril on igatahes stange taga see kohake kuhu konks pista... kas ka saabil pole see mitte tagastange oletatavas keskkohas... või siis on äkki ka selline variant, et on autoga kaasas küll standartne konks, kuid konkreetsel isendil endal kinnituskoht puudubki... 

täpselt keskel,u.40-50cm. stangest tahapoole(põhja all),plastkatte keskel rõngakujulise peaga kummikork,selle tõmbad välja ja voilaa.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Algselt postitas: fofa
tänud Trionic, olen sulle sixpacki võlgu![]()
Kas Isuzule ei meeldi siberi kliima?
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Isuzu'l on selleks korraks toss väljas jah, aga selle jama tingis liiga innukas eelsoojendi käitamine ilma sõitma minemata, seega aku lõppes mingi hetk otsa. Mootor ise eelmine päev läks -30 juures veel käima peale 15 mintsa soojendamist.
Järgmise sixpacki saab minu käest inimene, kellelt seda keeratavat jublakat Tartus laenata saab kuna minu oma on jalutama läinud. Huvitav kas mõne teise automargi oma on äkki sama mõõtu, on kellegil kogemusi?
Järgmise sixpacki saab minu käest inimene, kellelt seda keeratavat jublakat Tartus laenata saab kuna minu oma on jalutama läinud. Huvitav kas mõne teise automargi oma on äkki sama mõõtu, on kellegil kogemusi?
Huvitav, kas sellisest jubinast ei võiks abi olla?Algselt postitas: fofa
Huvitav kas mõne teise automargi oma on äkki sama mõõtu, on kellegil kogemusi?
http://www.balticbolt.ee/toode.php?show ... ductID=148
Või on saabil ka seal "tagurpidi" keere?