Kütuselisandid

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Mart900

Kasutasin ka otsingut aga nagu ei leidnud selle märksõnaga suurt miskit. Ehk ootaks siis kõigi kogemusi nimetatud ainetega. Huvi tekkis eile õhtul kui otsisin vee tõrjujat (mul paagis vist mingi jama) nimelt avastasin bensukast terve suure riiuli erinevaid ime-mulinaid küll karpade küll tüüside puhastamiseks jne. Kas nad toimivad???
Kasutaja avatar
Werdinand

Saab 96 paaki sai vee kahtluse korral korduvalt bentsukast suht esimest ettejuhtuvat vee tõrjujat kallatud ja tavaliselt see aitas (kuigi alati polnud seda kerge hinnata). Tsiklitel soovitatakse talveks kohe terve pudel vee tõrjujat paaki kallata (paak tavaliselt ~20l), et siis kevadel ei pea karburaatori puhastamisest alustama. Kui palju need vahendid tegelikult düüse-pihusteid puhastavad ei oska öelda.
kaameraklõpsud @ phogulum.com
Lauri

Kasutan oma autos Comma toodet D-Tox http://www.comma.ee/?id=36075
Tundub isegi mõjuvat :D - aga võibolla kuskil alateadvuses ainult ;)
Arno

Mäletan, et kunagi Scorpaga oli ikka nii, et kakkumise korral polnud mitte paaki vaja lisandit panna, vaid hoopis süütejuhe poolist jagajasse ära vahetada :evil:
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Hetkel joodan autole pisekeste annuste kaupa Crc injector cleanerit sisse. Igaks juhuks pisikeste kaupa seetõttu et mitte ummistada düüse juhusliku sodiga mis pesemisel tekkida võib või mida paagis siduda õnnestub.
Väidetavalt olla seda sorti lögade kasutamine, arvestades meie bensiinide räpasust, nii mõndagi mootori töös muutnud.
Executive

Kütuse lisandeid pole proovinud, aga kui panin mootoriõli juurde "REMET" lisandit :thumb:, mis sõbra vana Mersu mootorist võimsa ja vaikse agregaati tegi, siis pidin kettide vahetamise eest umbes 12 tonni maksma :wall: .
Sorry teemast kõrvalekaldumise eest :red: .
Mart900

pole teemast kõrvale kalle, mõtlesingi igasuguseid erinevaid kütte ja ka mootori lisandeid (va lõhna kuused).
Tundub et mu veesiduja ajas asjad korda, pole veel üle 50km otsa teinud nii et päris kindel pole.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Meie kasutame oma rallikas (golf 1) kütuse lisandina tolüeeni, suhtega 1/5-le. Minek on ikka hoopis teine. Küsin siis kohe seda ka, et ehk keegi teab kus seda juurde saaks osta. Meil on ainult 30 liitrit järel ja see saab suht kähku otsa.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

Talv tulemas ja diisel plärisemas.
Kuskilt ei leidnud, mis oleks hea sinna paaki kallata lisaks kütusele? Ei taha ta enam esimese pöördega käima minna ja viskab valge suitsupilve ka korra taha.
olaviv

Võibolla on siis mootor nässus? Hetkel ei tohiks ilmad nii külmad veel olla, et suvediisel hanguma hakkaks. Muidu "lahjendatakse" diislit petrooliga. Osad biodiislid on juba naturaalselt madalama hangumistemperatuuriga.

Bensiinist vee sidumisega saab piiritus (etanool, alkohol) päris hästi hakkama. Võibolla oleks kõige mõtekam sorts E85 paaki tankida :)

Kui pihustid umbes siis oleks ehk mõtekam need maha võtta ja üle vaadata, vajadusel puhastusaines leotada. Selle asemel, et mingit lisandit paaki kallata ja loota ehk midagi muutub.
Kasutaja avatar
saabSS
Auto:

See mitmendast pöördest läheb käima siis, kui auto sesinud öö-päeva või kaks.. Aga peale seda läeb poolest pöördest. Lugesin kellegi juttu, et kütuselisand teeb 'imesi' ning profülaktika mõttes alati midagi sinna diislile juurde kallata. Olen aasta sõitnud ning pole midagi sinna juurde pannud.
6-10

On kunagi kasutatud (autoks Proton Persona) CarPlan-i toodetud nn. pritsungipuhastajat. Tahhoka seier hakkas küll kiiremini käima ning sumbutist tuli hirmsat haisu, muid efekte ei täheldanud. :wise:
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Ei tea kuidas mootorile võib mõjuda kui 5-10% E85 bensu hulka panna?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kahtlen. Proovi mingi 5l korraga, ei usu, et eriti mõjuks. Saad mingi E0.5 segu..:)
Algselt postitas: Jaanus
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Ma ei tea, kuidas praegu on, aga varem sai Tartust ka mingeid tablette, mida sai poole kaupa bensupaaki panna. Pidi kütuse kulu vähendama ja mootorit rohkem hoidma.
Kuna mul sõber müüs seda, siis proovisin ka eelmisel autol seda võluvigurit. Pisut parem sai küll, aga arvestades, kui palju nad maksid (ei mäleta, aga palju), siis ei tasunud see end ära.
sigaelmar

Nendest tablettidest oli terve teema, mis vaidluse tõttu kinni pandi. Mingi ajakirja septembri (kui september oli mõõdas, õeldi oktoobri) väljaandes pidi olema test kus see toode oli saanud positiivseid tulemusi. Enne ei usuks, kui ise pole näinud testi. Ilmselt see tuleb tehnika maailmas, on see juba ilmunud?
tarmiit
Saabiklubi liige

Ma panen ka tabletti!.....paaki;) Üks teema pandi kinni ja materdati seal kõvasti,aga mina ei ütle ennem midagi,kui 10 tabletti on bensiinis ära leotatud ja ära põletatud! Ühe-sõnaga...testin!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
andres
Saabiklubi liige

Siin on TM artikkel

Lisatud failid img207.pdf (978.5 KB) 
:drive:
sigaelmar

Need on õlilisandid ja seal seda tabletti pole ka.
tarmiit
Saabiklubi liige

Algselt postitas: tarmiit
Ma panen ka tabletti!.....paaki;) Üks teema pandi kinni ja materdati seal kõvasti,aga mina ei ütle ennem midagi,kui 10 tabletti on bensiinis ära leotatud ja ära põletatud! Ühe-sõnaga...testin!

Testimine jätkub! Ära põletatud on 9 tabletti ja paaki läks viimane kümmnes. Alates esim.tabletist pole komp. näitu nullinud ja näit on näidanud numbreid 9,7-10,4 Need on numbrid,mis on vaatamisel selgunud! Pole näinud suuremaid ega väiksemad.Selle paagitäiega on ka tabletid otsas ja siis selgub,kas on neid "junne" mõtet osta?
Vaadates hetkel bensiini hinda ja milline on tableti hind,siis on selle mõte küsitav? Nu näeme!! Testimine jätkub!!:drive:
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Artsu

Algselt postitas: Jaanus
Mul kunagi rootsis mehhaanika õpetaja rääkis et 25 prossa on täitsa ok juurde lisada. üle selle ta ei soovitanud, kuna alkohol teadagi kummist asjadega kokku ei sobi(tihendid).
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Artsu
Mul kunagi rootsis mehhaanika õpetaja rääkis et 25 prossa on täitsa ok juurde lisada. üle selle ta ei soovitanud, kuna alkohol teadagi kummist asjadega kokku ei sobi(tihendid).
täielik jama. juba 70-st alates ei kasutata selliseid tihendeid-voolikuid autodel, mida alkohol sööks. Seda väitsid härrad, kes eestis ilmselt kõige rohkem autosid E85 ja E100 peal sõitma on pannud. (Maksim & Co)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta