Tahaks Dynomaxi minna
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Pmst ju võiks isegi
Mul pole halli aimugi mis mu masin võiks näidata. Seda ainult tean, et edasi ei lähe 

Ma uuriks ka oma kollase hingeelu enne talve heal meelel. Siis kevadel hea vaadata, kuhu poole asi on liikunud:)
- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Äkki läheks hoopis TKTK-sse?
http://www.tktk.ee/index.php?id=1848
http://www.tktk.ee/index.php?id=1848
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Uut mootorit ei piinata! Paar tuhat km ei või üle 3k lasta!Hmm, võiks küll tiiru teha ja vaadata mida uus mootor räägib
Sip:eureka:
Loomulikkult enda asi, anna vaa tuld.
__In Boost We Trust__
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Uut mootorit ei piinata! Paar tuhat km ei või üle 3k lasta!Hmm, võiks küll tiiru teha ja vaadata mida uus mootor räägib
see käis GAZ-AA ja GAZ-MM kohta.
(aga ainult sel tingimusel, kui kui mootorit ei olnud ennem sissetöötatud dupleks-katsepingil kahel reziimil, esmalt külm sissetöötamine, hiljem soojalt, ilma koormuseta.)
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Millal iganes, aga andke varakult märku, et ma teaks end ka kohale vedada, meelsamini reede-esmasp, siis on mul vaba aega rohkem. Äkki keegi oskab aja kinni panna ja siia mingi registreerumislehe tekitada.
-
- Overboost addict
Käsi!
tktk oleks hea vaheldus.
Kuup eelistust pole, leiab selle paar tundi.
Edit: turboklubist lugedes sitt vent, ehk siis meil turbokatel iat tõuseb üles ja numbrid ei pruugi meeldida pärast.
Maximil see parem. Või äkki on tktks midagi muutunud, see turboclub teema suht vana seal.
tktk oleks hea vaheldus.
Kuup eelistust pole, leiab selle paar tundi.
Edit: turboklubist lugedes sitt vent, ehk siis meil turbokatel iat tõuseb üles ja numbrid ei pruugi meeldida pärast.
Maximil see parem. Või äkki on tktks midagi muutunud, see turboclub teema suht vana seal.
Sent from my Monte Carlo using B236
Khm,
Tänud info eest ... aga uuel mootoril juba 20tuh või natu rohkem sõidetud.
:eureka:Sip
-
- Auto: 1,5tk 9-5, 1+0,5+0,5tk Vectra2000, 0,8tk VW Typ1, 1tk KadettE GSI, 1tk M2140
- Kontakt:
Tallinnas oleks ma kah käsi. Eelisjärjekorras "mitte-Saabidega", aga eks näis, kas-mis seis 2 nädala pärast on. Nt täna oli selline pilt: http://teet.luarvik.org/v/kuidmosutumek ... 7.JPG.html
nii võiks ju täitsa dünosse sõita küll - kahe "kärbsega"
nii võiks ju täitsa dünosse sõita küll - kahe "kärbsega"

Liikvel 2025: punane 9-5 Aero ja talvepeetri-diislieksperimendina A6 C6 V6 quattro.
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
Ootel KadettE GSI, juba 2015a maalrist tulnud sinine '65 põrnikas, M21406 ja katkise vahekastiga Vectra 2000 4x4
Millal siis mineks oleks? Mul kolib kollane varsti talvekorterisse muidu:)
- Homersimpson
- Saabiklubi liige
Ootaks mis Iisak välja kaupleb? Jaanusel nelivedust pinki vaja 
Edit: Loe> Minu masin nöögib täiega.. Ei saa boosti paika... Äkki saab armuaega... Samas poogen..Võib ka lonkava autoga üle rullide sõita

Edit: Loe> Minu masin nöögib täiega.. Ei saa boosti paika... Äkki saab armuaega... Samas poogen..Võib ka lonkava autoga üle rullide sõita

no aga prooviks mõlemad läbi? Saab võrrelda veidi ja tulevikus teab, kus saab paremaid numbreid 

-
- Overboost addict
Mart, tee ära. Olen paljudes foorumites lugenud, aga kellelgi ei ole sama settinguga masinaga toodud võrdlust. 1:1 le situatsiooni pole olnud. Ma ei räägi välistempist jne.
Sent from my Monte Carlo using B236