Mure selline et mu Saabikul (99 84a 2,0) jagaja rootor puruneb kui auto natuke käib.
Kurb vaadata 3 rootor juba läks täna. läheb käima auto küll muidu ja kui hakkad sõitma nii puruneb. nats saab sõita (25 m).ajaliselt mingi 2 minutit kuskil.
Milles on probleem ?
Kas siis jagaja võll kõver ? Oskab keegi aidata ?
jagaja rootor puruneb mootori käivitamisel
Kapoti hinge toru läheb kapoti kinnilöömisel vastu jagajakaant.
Proovi, kui töötab nii, et kapott on ainult tuuleriivis, siis on selles asi.
Kui keegi spets sellele jamale lahendust teab, siis oleks abiks. Enda 900'l sama jama.
Proovi, kui töötab nii, et kapott on ainult tuuleriivis, siis on selles asi.
Kui keegi spets sellele jamale lahendust teab, siis oleks abiks. Enda 900'l sama jama.
üks võimalus võib olla ka see , et esimene mootori padi ( see mis on radika all) võib olla lõdvalt kinni ja siis kui hakkad kohalt minema kergitab sul esimese otsa mootoril vastu kapotti, lükkab siis kaane viltu ja käibki kääääks.
Juhtus siis selline asi, et sai jagaja kaan ja rootor vahetatud eile õhtul ja täna hommikul jäin krt lausa teele, sest uus rootor lendas rõõmsalt ribadeks. 
kindlasti teate,milline see rootor seest on ja kuidas ta kinnitub sinna võlli otsa.
vana rootor oli juba parandatud kruviga, ja tundub et nüüd tuleb uuega sama teha,sest see osa,mis rootorit võlli otsas paigal hoidis, murdus lihtsalt ära.
tundub,et saast disain on sellel rootoril ja õigesti parandatud rootor peab kauem kui uus.
ja ma isegi ei rallitanud

kindlasti teate,milline see rootor seest on ja kuidas ta kinnitub sinna võlli otsa.
vana rootor oli juba parandatud kruviga, ja tundub et nüüd tuleb uuega sama teha,sest see osa,mis rootorit võlli otsas paigal hoidis, murdus lihtsalt ära.
tundub,et saast disain on sellel rootoril ja õigesti parandatud rootor peab kauem kui uus.
ja ma isegi ei rallitanud

-
Mure lahendatud lõpuks. Viga oli lahtises esimeses mootori padjas radika all.Tänud mardikale hea idee eest kust kontrollida asja. Kuigi selleni jõudmiseks läks mul 2 kuud aega
Ja vahepealset seiklust oli oi kui palju:D
Aga nüüd kõik korras. Muidugi rootor sai ka kinni liimitud võlli külge, tuli teine muidu väga kergelt lahti sealt.

Aga nüüd kõik korras. Muidugi rootor sai ka kinni liimitud võlli külge, tuli teine muidu väga kergelt lahti sealt.