Sai endale mõned nädalad tagasi soetatud Saab 9-3 1.8t 2005.a. Kuna ise olen natukene autovõhik, mõtlesin et äkki teadjamatel meestel on vastuseid mu küsimustele.

1) Mul ei tööta keskmine esikõlar ega ka esimesed uksekõlarid. Auto on 7-kõlariga variant. Töötavad armatuurlaual esimesed kaks äärmist tweeterit ja tagumised kaks kõlarit. (peatugede taga) Uurisin internetiavarustes ringi natuke ja siis läksin oma võimendit uudistama mis pidavat juhiistme all olema. Mis aga minul täiesti puudub! (AMP1) Samas mulle tundub, et seal nagu varem oleks olnud see seade kuna vaibas roosteplekid. Tuttaval on sama aasta 9-3 ja selgus, et ka temal töötavad ainult samad kõlarid ning puudub amp1 istme all. Taskulambiga veendusin, et ustes vähemalt on kõlarid. Kas tehaksegi 4 töötava kõlariga ja puuduva amp1 Saabe, või on lihtsalt kokkusattumus kahe autoga ning need seadmed lihtsalt katki läinud ja vahelt võetud? Lisaks mainin, et suunatule hääled jms kõik töötavad mul.
2) Cruise control keeldub tööle minemast. Olen lugenud probleemidest mingite pedaalianduritega manuaalkastil, kuid mul on automaat ning erinevalt nendest inimestest ei lähe mul ka CC tuli dashboardil kunagi põlema. Kaitsmed olen enamus läbi näppinud autol, selles ei tohiks probleemi olla. Samuti olen proovinud erinevatel kiirustel jne. Oskab äkki keegi pakkuda milles probleem seisneb, enne kui auto kuhugi viima pean?
3) Autot ostes ei mõelnud ma, et kontrollida signalisatsiooni töötavust. Kindlasti tundub see väga võhiklik, aga kuidas ma tean, et autol üldse signa paigaldatud on? Akendel igasugused kleepsud puuduvad. Kesklukk töötab ilusti.
Lisaks on kohati jamasi parempoolsete roolinuppudega, aga sellel leidsin googlest enam-vähem töötava lahenduse - kindla ereduse peale peab panema nightpaneli!

Tänud ette!