M: Saab 900 Talladega 2.0 96kW, 1997a. Eriversioon. Eestis ainuke. Hind 1800 eurot.

Ost, müük, vahetus, rentimine, kinkimine...
Vasta
ma007

Pakun tõsisele Saabi huvilisele korraliku ja seda sõnaotseses mõttes väga korraliku Saab 900 Talladega eriversiooni. Ilmselt ainuke taoline mudel Eestis. Ei hakkagi siia üksikasjalikult kõike kirja panema. Oma silm on kuningas. Autot ennast saab näha siit: http://www.auto24.ee/used/1566931

Huvi korral saate minuga ühendust võtta sellel numbril: 58062137
Põhimõtteliselt on auto nagu uus.
Auto asub Tallinnas.

Auto hind on 1800 eurot.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mis asi peaks mind veenma, et see auto on Talladega? Pole tal turbomootoritki, mis neil kõigil küljes oli. Lisaks riidest sisu, mida Talladegadel ei ole...

Concurrently with 'The Saab 900 Talladega Challenge 1996', Saab will be introducing a new special model known as the Saab 900 Talladega Edition. The new Saab 900 Talladega Edition is powered by the Saab 2.0-litre 185 bhp turbo engine and will be marketed only as a 1997 model. The car has all of the equipment included in the Saab 900 SE. In addition, the new Saab 900 Talladega Edition has a number of unique features that set it apart from other Saab cars:

7-spoke 6.5 x 16-inch light alloy wheels made specially for Saab by BBS and fitted with 205/50 R16 Michelin Pilot high-performance tyres (Saab Super Aero wheels on cars for the USA).
leather-trimmed steering wheel and gear lever knob, and a leather gaiter for the gear lever (not on cars with automatic transmission)
leather-upholstered interior
leather trim on the door panels
black plush floor mats
chromium plated inner door handles
colour-matched front spoiler
colour-matched door mirrors
colour-matched turbo spoiler at the rear (3-door and 5-door models)
colour-matched bumpers with blacked-out bumper trim
Talladega Edition emblem
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ivark

Selles mõttes see ongi haruldane Talladega, et sa ei leia teist sellist, millel oleks tavaline tekstiilsisu, vabalthingav mootor jne. Isegi silti ei leia küljest...
iisak

Ma nüüd rikun ka reegleid.
Kas autol on kõik need puudused kõrvaldatud, mis tal olid teie kätte jõudes?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Ma nüüd rikun ka reegleid.
Kas autol on kõik need puudused kõrvaldatud, mis tal olid teie kätte jõudes?

ju siis on, kui hinnataset vaadata.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
oswald

Talladegasid on ka nõrgemaid (lihtsalt värvilahendus ja veljed), kui interneedust uskuda - ka minu aparaatus on selline, seega 96kw ATM Talladegasid on Eestis vähemalt 2 ;) Tõenäoliselt rohkem..

"In Spring 1997, Saab signalled this achievement with a special Talladega edition of coupé, convertible and five-door models each with 16″ seven-spoke alloys, colour-keyed bumpers and wing mirrors and a choice of leather interiors."

(autoweek.nl on ka sellisel arvamusel)
ma007

Teema lukku. Auto müüdud.
Vasta