Juhi aken ei reageeri nupu vajutusele, teised samas toimivad, aga mitte täielikult ( vahepeal teeb mis tahab ).
Tech2 sai külge pandud ja andis kõikkide akende viga, et ei saa mooduliga ühendust. Kas viga võib olla mingis juhtmoodulis ? Kus ta asub ?
Saab 9-3 2003 aero aken ei reageeri
Kui tegemist SS´ga siis Body Control Module jooniselt leitav.
http://www.2carpros.com/questions/2005- ... ck-dash-li
http://www.2carpros.com/questions/2005- ... ck-dash-li
Võtsin polstri maha ja avastasin, et mootoril oli pistik küljest võetud, kuna aknatõstuk ise oli juppideks.
Aga aknad ise käituvad imelikult. Nimelt lased akna alla ja siis lased üles näiteks poole peale. Nupust lahti lastes aken sõidab automaatselt alla tagasi.
Kui ma õigesti mäletan, siis iga aknaga selline teema.
Moodulid ehk vajavad uuendust?
Aga aknad ise käituvad imelikult. Nimelt lased akna alla ja siis lased üles näiteks poole peale. Nupust lahti lastes aken sõidab automaatselt alla tagasi.
Kui ma õigesti mäletan, siis iga aknaga selline teema.
Moodulid ehk vajavad uuendust?
- Oliver777
- Auto: Jaguar XF Sportbrake
Ma eitea kas 2003 aasta SS klaasil ka see süsteem on ,et kui midagi satub klaasile ette selle üles mineku aeg siis klaas läheb ise automaatselt alla tagasi mingi maa? Nimelt mul oli sarnane jama umbes kuu tagasi, st , et akent sulgedes läks see üles lõppu välja ja siis kohe oma 5-10 cm alla tagasi ja kinni saamine toimus nii, et hoidin nuppu esimese astmes ehk siis manuaal astmes ja kui too üles jõudis tihendi vahele siis lasin lahti ja klaas oli ilusti suletud. Tegelik probleem oli selles, et süsteem oli lolliks läinud ja selle vastu aitas , peast küll ei mäleta aga miski kaitse mis reguleerib seda klaaside tööd ja peale seda kui kaitse tagasi hakkas klaas jälle toimetama nii nagu peab.
Vististi oli kaitse number 5 juhipool seal armaturi otsas asuvas kaitsmeblokis.
Mingi varjant oli veel uuesti õpetamine aga seda peast eioska kohe öelda kuidas see käis.
minu auto muidugi 08 mudel seega eitea kas 03 on sama süsteemiga
Vististi oli kaitse number 5 juhipool seal armaturi otsas asuvas kaitsmeblokis.
Mingi varjant oli veel uuesti õpetamine aga seda peast eioska kohe öelda kuidas see käis.
minu auto muidugi 08 mudel seega eitea kas 03 on sama süsteemiga
Saab 9-3 MapTun Performance