Auto välismaalt?
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Inglismaad. Kust kaudu nagu autot transportida. Mis kodumaal ARK-s ees ootab. Tollid ja igasugune selline asi huvitab.
Loe natsa seda teemat siin
Kõige raskem on sul seda masinat arvele saada, kuna rool valel pool. Põhimõtteliselt on 2 valikut - kas "pärid" masina või ehitad ümber.
terv, teager
Parempoolse rooliga jah eestis minuteada arvele ei võeta. Miskil hetkel tehti pisike mööndus Eesti Postile, a nüüd on see kraan ka vist kinni, sest need parempoolse rooliga EP pirukaparved on tänavatelt kadunud...
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Erivajadusteks ikka vist võib, miski ministeeriumi käskkirjaga. Need oranzhid kökatsid lasevad endiselt ringi. Su trajektoor, Miku, ilmselt ei ristu nende omaga..
Transa kohta Inglismaalt oli tqhq-s miski teema, otsi seal. Oli mainitud paar firmat, kellega tasus üldse tegemist teha.

Transa kohta Inglismaalt oli tqhq-s miski teema, otsi seal. Oli mainitud paar firmat, kellega tasus üldse tegemist teha.
Inglismaal on autod odavad ja vasakpoolse rooliga inglastele kõlbmatud autod ei ole odavad vaid väga odavad
Sellepärast ta sealt tahabki tuua. Tuttav tõi 98 Passati sealt meie rahas midagi alla 40 000 ja see oli parempoolse rooliga!!! Inglismaal on nagu Iirimaalgi - autod ei maksa midagi, kindlustus maksab!

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Tahan Chavette HS sealt osta.2500-4000 naela. See oleks ainuke eestis. Ma juba jah rääkisin chevette foorumis fanattidega. Alguses tahtsin HSR-i aga neid aint 2 tk ja vasakpoolse rooliga variant maksab umbkaudu 600 000 krooni. See langes kohe välja. Nad ütlesid, et osta HS ja pane HSR bodykit. Sooviks nüüd transpordi teemaga kurssi minna, et kas minusugusel üldse tasub asja ajama hakata.
-
- Leidur Leo
Noh oskab siis keegi aidata v? Krt auto nime ei maini ma enam kunagi. Ma ei usu, et te sellised ullud fanaatikud olete. Ma ei saa sellega ise ju hakkama. Kuskilt pean ju abi küsima. Omadele pannakse ka juba näkku. 

ehk lihtsalt pole kellegi erilisi kogemusi inglismaaga. veidi valest kohast otsid äkki abi - saab ju rohkem põhjamaade auto - tuuakse neid põhiliselt sealt ja shveitsist.
Üldiselt ei tohiks seal midagi ilmvõimatut olla.
lendad kohale, ostad auto (uuri dokumentide värki), purjetad praamiga üle väina (võid ka eurotunneli kaudu tulla muidugi), sõidad eestisse, vormistad ümber.......
või lased treileriga tuua, valik on suur ja lai
Üldiselt ei tohiks seal midagi ilmvõimatut olla.
lendad kohale, ostad auto (uuri dokumentide värki), purjetad praamiga üle väina (võid ka eurotunneli kaudu tulla muidugi), sõidad eestisse, vormistad ümber.......
või lased treileriga tuua, valik on suur ja lai
Spelling, my dear friendAlgselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Tahan Chavette HS sealt osta.

Nimelt Chavette HS võib küll tikutulega taga otsida. Google õnneks ütleb ka seda: "Did you mean Chevette HS?"
Something like that
terv, teager
eks sa pead vist jah kohale minema ja asja uurima, kallis saab see pull küll olema, ainus põhjus miks tasuks inglismaalt tuua oleks see kui seda masinat kindlasti mujalt ei saaks, odav hind ei ole peale trantsporti enam kindlasti odav. aga kui kindlalt tooma hakkad siis uuri ikka laeva liiklust, vaata kas millegiga äkki skandinaavia poolele ei saa, sealt kindlasti odavam lõpuks koju jõuda, muidu peaks inglismaa ikka toomise poolest igati EU olema.
-
- Leidur Leo
Ja ja. Asi edeneb. Uuringi seda kust kaudu tuua. Avelito ütles, et praamiga taani ja siis sealt kuskile edasi, täpselt ei mäleta. Olen arvestanud toomiskulud kuskil 10k. Chevette HS leiab lihtsalt. Vada HSR enam ei leia. Neid tehti müümata HS-dest. Kuna ma olen ka inglise chevette foorumis kasutaja siis lubasid sõbrakese sealpool mind aidata ja mulle auto otsida.
Nüüd siis jääbki see asi, et kust kaudu tuua??? Kas äkki mandrile jõudes hoopis sõita eestisse. Siis saab ka vaatamisväärtustega tutvuda:eureka:
Nüüd siis jääbki see asi, et kust kaudu tuua??? Kas äkki mandrile jõudes hoopis sõita eestisse. Siis saab ka vaatamisväärtustega tutvuda:eureka:
Ok, aga kas keegi seda oskab öelda, kas oleks võimalik auto tuua näiteks Rootsist aga nii, et liising juba arveldaks. Mõtlen seda, et endal ei peaks olema näiteks 200000 eeku?
Ise küll kahtlen, et ükski liising seda ei ole nõus tegema.
Eks võimalus oleks ka kellegi suure rahakotiga inimesega kokku leppida, aga vaevalt keegi tahaks sellist jama ette võtta.
Ise küll kahtlen, et ükski liising seda ei ole nõus tegema.
Eks võimalus oleks ka kellegi suure rahakotiga inimesega kokku leppida, aga vaevalt keegi tahaks sellist jama ette võtta.
-
- Leidur Leo
Nii, ka mina mõtlesin oma auto soovi ümber. HS asemel tuleb endale üks AERO muretseda. Huvitav kas 60 000 saab korraliku masina kätte. (kui ruotsist tuua) Ma lihtsalt ei jõua nendele vanakestele enam raha alla panna.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Nii, ka mina mõtlesin oma auto soovi ümber. HS asemel tuleb endale üks AERO muretseda. Huvitav kas 60 000 saab korraliku masina kätte. (kui ruotsist tuua)
60 000 EEK'iga saab klassik Aero
60 000 SEK'iga saab tonnise Aero
9-3 ning 9-5 Aero jaoks läheb juba tunduvalt rohkem pappi vaja
terv, teager