Helistas mulle laup. päeval tuntud siinse kollase auto omanik, ja palus kiiret abi tekkinud probleemile, mille lahendus tundus mulle lihtne, kuid nädalavahetus tekitas mus küsimusi (varuosad). Veaks suvamomendil starteri mitterakendumine. Sebisin siiski mõne tunniga kõik mulle teadaoleva varuks ja kollane sai hilisõhtul omal jõul minuni.
Selgus,kurat, automaat, millel starterit piiravale neetud "neutral position swich" junnile on neid piirajaid veel u.20 ringis.
Täna varahommikust asusin kõikidele kriitilistele sõlmedele lambikesi juhtmetega külge riputama.
Vedasin kõik virvatuled esiklaasile(teipisin kinni) ja asusin testisõite/katseid tegema ning u. tunniga kaduski vool starterilt.
Juba päris alguses olin välistanud süüteluku ja starteri enese.
Korduskatsetel kadusid aga erinevad ahelad. Kuna kõike muud leidub sahtlites, tuleb leida see neetud überhinnaga "neutral switch" , mida saada ka pole.
Abiks sõber ivomets.
( Pool mootorit oli mul seks ajaks juba laiali)
Asusin Pärnu poole siis kihutama.
See oli huvitv osa.
Üks veider seiklus (seotud siinsetega)täna.Osa 1.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Ja kuidas edasi? 

Eks ma varahommikul asun pusima, kuna pole enam puuduvaid lülisid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi