Loo puänt on naljakas.
Enne Saugat tundsin veidrat väsimust ja algas äkki mingi allergilise nohu sarnane. Telefon suri ka ära.
Tegin pausi, lasin edsi.
Kusagil kesklinna eel jäin juba tukkuma. Punnisin siiski navi abil edasi.
Napikad, valed sõiduread, korra ka kõnnitee (eks päästsid ainult aastakümnetega tekkinud tingrefleksid). Ring tuli u.10km.
Sundisin end siiski Valdoni välja ja kurtsin tallle et "näe, jäin linnas korduvalt tukkuma". Pole elades sõites magama jäänud.
Ninad tilkusid meil mõlemal, jagsime oma asjad ja uurisin Valdolt, et kust kohast saaks korrga mulle vajalikud (kvaliteetsed) telefonividinad ja hea apteegi.
Saatiski- "KAUBAMAJAKAS".ÜLISUPER KESKUS.
Sain kohe vajaliku ja padinal apteeki tatirohtu ostma. Tädidega suheldes selgus hoopis, et mingi versooneke on kusagil parema silma ja nina/põskkoopa vahel veidi pauku teinud.
Vot siis hakkasid veidrad asjad selginema. Sain abigi ning sõitsin ikkagi ise koos väärtusliku Saabidetailiga tagasi pealinna.
Seega häppi end.
Üks veider seiklus (seotud siinsetega)täna.Osa 2
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Hea meel, et sa õnnelikult pealinnas tagasi oled! Ja alati on lahe, kui sõpru pealinnast külas käib!
Lisaks Verner andis mulle nõu, et mida teha ärakulunud klassiku stabikavardaga, kui puksid loksuvad, et puks või vasktoru peale lüüa. No kuidas ma ise selle peale küll ei tulnud.... Pärast võtsingi töö ette ja asi sai kiirelt hea lahenduse.
Lisaks Verner andis mulle nõu, et mida teha ärakulunud klassiku stabikavardaga, kui puksid loksuvad, et puks või vasktoru peale lüüa. No kuidas ma ise selle peale küll ei tulnud.... Pärast võtsingi töö ette ja asi sai kiirelt hea lahenduse.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.