Aluspõrand on siledaks kopterdatud betoon ja pinnakiht on kopterdamise lõppfaasis mingi spetsiaal-puistega tugevdatud. Päris sile on. Kõige lihtsam oleks tõmmata sinna paar korda betooniimmutusvahendit - näiteks www.eskaro.ee/public/product/Monolit%20est.pdf - peale ja valmis. Aga ei tea, kuidas tulemus kestab kui õli vm garaažikeemiat peale läheb. Ülemus käib ka peale, et põrand peab olema mopiga pestav.
Kas keegi on kasutanud mõnda 2-komponentset epovärvi/lakki, mida saab ise peale kanda? Kust saab ja kuidas kestab? Märjana liiga libe ei ole? Mulle meeldib mõte, et värvi saan ise üle võõbata kui mõne augu sisse teen. Päris põrandaepo on kallis, ja ise seda vist ei paranda.
E: lõpuks jäi ikka epo. Libeduse vastu puistati sinna mingeid helbeid peale. Pmst saad ise valida - mis tooni põrand, mis tooni helbed ja kui tihedalt sa neid soovid.
Naastude mõttes oleks keraamiline plaat äge aga ma üldiselt ei viitsi autot sisse ajada ju. Seinu plaatida ei ole ka mõtet kui piki seinu on maast laeni riiulid.
millega viimistleda garaaži betoonpõrand?
-
- Juhtkoer
- Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771
Kui on äravool ka olemas, siis libisemisvastane kahhel. Seintele poole peale ka ja siis saab masinat pesta ning kannatab ka igasugu õliplahvatused välja ning on hooldatav. Lihtsalt minu mõte 

- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Need kahe komponentsed on nii ja naa lahendus ei kesta. Naastrehvidega masinad söövad selle kohe ära.
Enda garaazi 18 ruutu tegin ikka EPO-ga. Vana betoon sai soolhappega ära pestud, augud seguga täidetud ja korralik niiskustõke. EPO oli kolme komponentne 15l sai seda kokku ja piisas. Libisemise vastu on spets liiv mida puistad värskele värvile. Saad mopiga puhastada aga jalg ei libise.
Enda garaazi 18 ruutu tegin ikka EPO-ga. Vana betoon sai soolhappega ära pestud, augud seguga täidetud ja korralik niiskustõke. EPO oli kolme komponentne 15l sai seda kokku ja piisas. Libisemise vastu on spets liiv mida puistad värskele värvile. Saad mopiga puhastada aga jalg ei libise.