Sisemise pooltelje otsa pesa eemaldamine

Tonnised ja nende mured
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kuidas selle sealt kätte saab. Viis polti keerasin lahti aga välja ta kurask ei tule.Kiire on ka sest ise kodust kaugel netis ja garaazi uksed on lahti. Tänan juba ette!
S9K
Leidur Leo

Tegelt ikka jube kiire on sellega. Pean kõigega täna valmis saama sest homme peab garaaz tühi olema. Kas on mingit keemiat mida vahele sokutada või korpus soojaks lasta või mis teha?
Trionic
Saabiguru

Millest sa üldse räägid,kas tahad tripoidi kätte saada,või "emakoda".Esimene irdub,kui tolmukatte vits lahti lasta.Ots irdub kastist,kui vastaskülgedelt veidi kangutada,jõudu pole eriti vaja,sest kinni hoiab ainult "O"rõngas(kummist).
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

vanal saabil käib jõuga. kang vahele ja sikutada.

seal sees stopperrõngas, mis mingis soones istub ja stoperdab. ma ei tea, kas sain su asjast õieti aru aga midagi ehk siiski
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Trionic
Saabiguru

Tonnise tuleb suht vabalt.
S9K
Leidur Leo

Niiöelda ema koda jah. Kummirõngas ei hoia seal enam midagi. Kinni hoiab hoopis oksüdatsioon. Ei tule kangutades lahti ega ka pekstes. Lasin WD40 sinna igalepoole vahele, äkki aitab.

Krt nii lollisti on tehtud. Differentsiaali korpus on alu-st ja see emakoja laagripesa ka alu-st. Need oksüdeeruvad nii räigelt kinni, et kuidagi ei saa lahti.
Trionic
Saabiguru

Väga harva tuleb ette,tavaliselt piiskub kastiõli piisavalt läbi väsinud tihendi ja pinnad on haljad.Sellisel juhul-"palju õnne".Jubedamat asja,kui alumiini-silumiini-
oksiid annab välja mõelda.
S9K
Leidur Leo

Õnne vaja! Timutit käest sain kasutatud emakoja. Ta ütles, et see on esimene mille ta käega on välja tõmmanud.

Mootor maha, kast mootori küljest lahti, kast ise lahti ja siis pole muud kui edu.
Trionic
Saabiguru

Timutit tõmbab mudast ka kulda välja,tal head käed:head:
S9K
Leidur Leo

Mina olen oma asjadega rahul mis ma ta käest sain. Timutit on nagu " vana rahu ise". Väga vaikne isik.
Trionic
Saabiguru

Ja vääga sügav põhi...
S9K
Leidur Leo

Põhi põhjaks aga kuda ma ta sealt ikkagi kätte saan, ilma et pean mootori maha tõstma? Poodides ei ole midagi sellist müüa näiteks mis aitaks seda krdi oksüdatsiooni lahti saada?
Factor

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Poodides ei ole midagi sellist müüa näiteks mis aitaks seda krdi oksüdatsiooni lahti saada?
Coca-Coola on mõnigi kord roostes polte lahti aidanud keerata, muidugi kui muud roosteemaldusvahendit käepärast ei ole olnud! :thumb:

Tegelikult kui sa juba WD40 sinna vahele lasid, siis pole limonaadist enam kasu.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
S9K
Leidur Leo

Mootor on maas, kast on küljest ära ja sain emakoja krdi sealt kätte ka. Tegime SUURE tõmmitsa. Näeb selline välja nagu auto plekist mõlgi välja tõmbamise tõmmits, ainult et SUUREM. Nüüd kui emakoda on eemaldatud tekkis kohe üks küsimus diffri laagriga. Kas see võib loksuda, nii kuskil 3 mm, üles alla?:freak:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Vaevalt küll, laagri mõte on veereda ja seda suht tihedalt ja ilma loksudeta.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Vasta