kiirenduse probleem
Olen lugenud siin nii üht kui teist,aga vastust oma veale pole leidnud.Nimelt probleem selles,et külmalt gaasi vajutades võtab hingest kinni,aga kui olen paar kilomeetrit sõitnud ja vähe soojemaks läinud on tõmme väga hea.Külmalt on tühikäik kah natuke ebaühtlane.Di kaseti viga see kindlasti ei saa olla,sest ma olen teist kasutanud juba.Mul endal samasugune avariiline kõrval hea proovida,kui midagi vaja on.Auto on nimelt saab 9000 2,0cse LPT 96 a.Ootan huviga teie nõuannet.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No lase siis autol hetk soojeneda enne sõitmist... Paned käima, käid tiiru ümber auto, koputad rehvid üle. Kui eramajas elad siis lähed rahulikult väravat avama. Seejärel helistad mõnele remondigurule ja lepid visiidiaja kokku....
või järgid Ivometsa nõuannet... Siis on siit foorumist läbi käinud soovitused puhastada kirurgilise puhtuseni kõikvõimalikud klapid, body-d jms kolmetäheliste lühenditega kirjeldatav kraam...

Kõik voolikud on üle vaatatud,küünlad on uued aga juhtmeid mul ei olegi.Ma ole stendis kah käinud,aga seal näitas mingit temperatuuri anduri viga.See mees kes mul üle vaatas arvas,et võib-olla see andur annab valet infot kuskile, ma ei saanud aru kuhu ja sealt tuleb vale info kuskile kuidas peaks kütte segu või siis süüdet reguleerib.Üsna segane värk.Aga samas näitas vee temperatuuri õieti.Mina arvan,et kuskil kütte ette andmisega on probleem,aga kus ma ei oska otsida.Elektroonika värki on kah üsna palju.Karburaatoriga võib-olla oleks lihtsam,puhud tüüsed läbi ja paned kütuse tasapinna paika ja peaks töötama,aga mul seda vist teha võimalik ei ole.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Temperatuuriandureidki võib mitu olla..
Selle stendimehe jutust jääb mulle mulje, et see andur näitab ajule pidevalt sooja mootori andmeid ja seetõttu on sul külmalt segu liiga lahja. Kui asi soojemaks käib siis on ka andmed olukorrale vastavamad.

Selle stendimehe jutust jääb mulle mulje, et see andur näitab ajule pidevalt sooja mootori andmeid ja seetõttu on sul külmalt segu liiga lahja. Kui asi soojemaks käib siis on ka andmed olukorrale vastavamad.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Mul ka kiirenduse probleem, külmalt läheb palju paremini kui soojalt. Soojana ei lähe nagu üldse edasi. Samas mul kõik asjad puhtad. Küünlatest rootorini + süütepoolini kõik uus. Vaakum voolikud usun, et on ka terved ja tihedad. Ise kahtlustan süüte õige aegsust, võib olla liiga hiline. Gaasi andmisel on ka ikka jube uimane.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Keerasin süüdet varasemaks, hoopis teine asi. Enne jõnksutas 2 käiguga kiirendades (aeglaselt) aga nüüd kõik ok, mootor palju erksam + kütusekulu vähenes ka.
loen Sinu postitust süüte keeramisest, millegipärast meenub et olen juba lugenud. Kas on mõtet ühte ja sama kirjutada? (teema:Kütusekulu probleem)

Kahjuks ei haaku antud teemaga see süütekeeramine.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Teema algataja ei saa midagi keerata kusagilt
Saabidega seotud voodoo ja -abi
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Seda küll, aga ega ma ei hakka ju uut teemat sellepärast tegema, et ise oma probleemile lahendust leida. Koondaks need ühte kokku kõik. Küll lugeja üles leiab vajaliku informatsiooni. Aga kui pärast terve foorum on ühesuguseid teemasi täis siis läheb nende sirvimine raskeks. Kisub jälle OT-ks:(.
EDIT: Ei krt, samas see tegu oli ikka vale minust, teise teemasse kirjutada.
EDIT: Ei krt, samas see tegu oli ikka vale minust, teise teemasse kirjutada.