[size=0]Ostame katalüsaatoreid üle Eeesti kõikides kogustes. Parim hind Eestis.[/size]
Hinnad:
! Pt kattide keraamika – küsige hinda!
• Saksa keraamika (BMW, VW, MB, OPEL v.a. Pd Opel) 40 – 90 eurot/kg
• Jaapani, Prantsuse, Itaalia keraamika 35 – 75 eurot/kg
• Pd Opeli, Fordi keraamika 30 – 65 eurot/kg
20 - 40 eurot/ kg - Ameerika keraamika
Meie töötajad kohtuvad Teiega ja pärast professsionaalset hindamist maksavad Teie kauba eest kas sularahas või ülekandega.
[size=0]Helistage +372 56 59 355, töötame 24H ilma pühadeta.
Praaegu meil on ka olemas oma foorum.[/size]
[size=0]http://www.adsv.ee[/size]
Lugugpidamistega,
Rene
EDIT by teager: Fonte degradeeritud. Selline karjumine ei ole kena.
O: Ostame KATALÜSAATORID!
-
- Auto: 9000
Ja kuhu kvalifitseerub SAAB?
-
- Auto: 9-5 Vector 2.3 136kw 2004 a.
Mõttetud tegelased need kokkuostjad.
Pakkusin katalüsaatorit müüa.
Kõigepealt taheti, et ma tooks selle neile teisele poole Tallinna otsa.Kui ma ütlesin, et mul ei ole võimalik praegu sinna liikuda siis öeldi, et nad ühe kati pärast ei hakka ise kuhugi tulema.
Mis ma oleks pidanud enne rekka täie katte korjama ja siis neile helistama?
Pakkusin katalüsaatorit müüa.
Kõigepealt taheti, et ma tooks selle neile teisele poole Tallinna otsa.Kui ma ütlesin, et mul ei ole võimalik praegu sinna liikuda siis öeldi, et nad ühe kati pärast ei hakka ise kuhugi tulema.
Mis ma oleks pidanud enne rekka täie katte korjama ja siis neile helistama?
Tahan lennata ... 

Akud me ei osta.
Saabi kattid praaegu 35-55 eu/kg
Ja täitsa vabandan aga õhtul sõita 20kilomeetri ühe kattide kohta, on mõttetu! Pole vaja rekkaga neid tooma, aga me ei ole takso firma ka, kes toob raha kojule! Meil on palju klientid kes toovad kattid ühistranspordiga ja taksoga! Vot nii!!
Saabi kattid praaegu 35-55 eu/kg
Ja täitsa vabandan aga õhtul sõita 20kilomeetri ühe kattide kohta, on mõttetu! Pole vaja rekkaga neid tooma, aga me ei ole takso firma ka, kes toob raha kojule! Meil on palju klientid kes toovad kattid ühistranspordiga ja taksoga! Vot nii!!
-
- Auto: 9-5 Vector 2.3 136kw 2004 a.
Need ühistranspordiga toojad on arvatavasti need kes toovad kellegi auto alt teile need katid, et oma järjekordset doosi kätte saada.Neil on lihtsalt häda nii suur, et on nõus jumal teab kuhu sõitma kas või jalgrattaga.
Minul paraku see kat ei põle ja doosi jaoks raha vaja ei lähe.
Minul paraku see kat ei põle ja doosi jaoks raha vaja ei lähe.
Tahan lennata ... 

Pane oma number ma annan seda nendele kes tuled bussuga mu juurde, las nad seletavad sulle kes milleks ja miks kattid toob))
Kõik mõtlevad ja kirjutavad seda mida on peas))))
Ja ma ei tea olds mis katt sul on, aga metalli või uni kattide kohta sõita mõtetu)))
rohkem ei hakka mölesema, ühe kattide kohta
Sa oled kuninga, ja jääta seda endale!
Vadandame et me ole nii paha firma.
Davai dosvidanie=)
Kõik mõtlevad ja kirjutavad seda mida on peas))))
Ja ma ei tea olds mis katt sul on, aga metalli või uni kattide kohta sõita mõtetu)))
rohkem ei hakka mölesema, ühe kattide kohta
Sa oled kuninga, ja jääta seda endale!
Vadandame et me ole nii paha firma.
Davai dosvidanie=)
Ma olen ühe korra müünud oma kati neile. Sai kokkulepitud, et postiga saadan ja siis arveldavad ära. Sai pandud enne lõunat smartposti ning raha oli juba ülejärgmise päeva hommikuks kontol. Ja isegi natuke rohkem, kui ise arvestanud olin.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Oh, aitab küll. Ca 3 kuud oleme oodanud, et reeglitele vastav kuulutus tuleks, aga ei ...
Reklaamist
1. Foorum pole kaubandusliku reklaami koht. Kasutajad, kes registreerivad end ainult selleks, et leida omale reklaamikanalit, eemaldatakse.
2. Foorumikasutajatele võib teha suunatud pakkumisi. Selleks on olemas eraldi alafoorum "Pakkumised". Pakkumised peavad olema seotud Saabidega. Tingimuseks on soodsam teenuse/kauba hind, kui tavahinnakirjas. Pakkumised võivad olla suunatud nii ainult Eesti Saabiklubi liikemtele kui ka kõigile foorumi kasutajatele. Reeglid pakkumise vormistamiseks on toodud alamfoorumis.