Klassiku käivitusjamad

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
Kasutaja avatar
mts

Vabandan et enda küsimuse siia vahele pistan,aga uut teemat pole kah mõtet teha.
Nimelt, siin öeldi välja mingi selline lause et soojast peast käivitub halvasti.
Mul on hetkel sama jama enda 900 bensiinikaga.originaalpump läx õhtale ja peal on praegu tonnise oma,mis arvatavasti on nõrgema rõhuga.
Kylmalt läheb paari pöördega käima aga kui sõidust tulla ja ca. tunni pärast käivitada,siis ei halligi.Kaks korda olen tyhjaks kedrand ja jäigi masin seisma :(:(
On soojas mootoris siis midagi sellist,mis tõmbab hinge kinni ja asi lihtsalt ei toimi?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ma ikkagi tegin uue teema, las diislijutt jääb bensiinijutust eraldi, hiljem kergem otsida kui vaja peaks olema. :)

Äkki ta uputab sul ära soojana? Temperatuuri järgi regulli ei toimu??

Tonnise pump on kohe kindlasti vähema rõhuga, seal on teine pritse, millele pole nii suurt rõhku vaja.

k-jeti raamatu võid ka üldhariduslikus mõttes läbi uurida..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
mts

vot ei teagi,kas uputab või mitte.tavaliselt kui läheb,sis kohe ja ilusti aga kui ei siis ei.isegi ei luba mitte.
igaljuhul ootan oma pakki autoosad.ee'st ja siis vast saab probleemile lahenduse.
mis selle temperatuuri regulliga on? Ei sa päris täpselt aru,mida mõtled :red:.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

vt ülalmainitud raamat ja lk 24. "Cold start enrichment". Tegelikult ma lihtsalt oletan..:) Mingit päris kindlat nõu ma ei julge anda..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
mts

hmm. niiet sa pakud,et külmkäivitussysteem on omadega väärakaks läind ?

täiesti reaalne võimalus minuarvates...
testida oleks hea,aga kuidas..
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Õigeim tee on ilmselt minna Troosti dr Trionicu jutule või ehk siis Saabianti juurde. Aga enne tasuks üle vaadata juhtrõhuanduri kinnitused, kas ikka on korralikult kinni.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
mts

olgu,uurin puurin ja kui ka juppidevahetus abi ei anna,siis ongi vist troosti minek.
tänud abi eest kõigile.
Vasta