Ühesõnaga - www.autoint.ee
AutoINT pakub saabiomanikele Saabi uusi originaal- ja tarvikvaruosi kuni väikseima mutrini. Eeldusel muidugi, et veel tootmises on

Aga tänu suurele hankijateringile saab ka kõikide teiste sõidukite varuosi, õlisid ja määrdeaineid, lisavarustust jne.
Eriti abiks peaks olema Tallinnast kaugematele klientidele, kelle kodukohas hästivarustatud varuosapoodi pole või kui ongi, siis Saabi originaalosi sealt reeglina ikkagi ei saa.
Lisaks kõigile kohalikele on mul hulk välishankijaid, kelle filiaalid ja põhi- või vahelaod on Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus, Poolas ja Saksamaal, kust kaupa tuleb kas iga päev või 1-2x nädalas. Seega on saadaolevate pulkade valik erinevate tootebrändide ja hinnaklasside lõikes lai ja tarne kiire. Enamus asju on saada tellimise päeva jooksul.
Hinna- ja saadavuspäringud on hea saata eero@autoint.ee või privaatsõnumiga siia foorumisse. Vastuse saab kiiresti ka õhtusel ajal või puhkepäevadel.
Pakkumised foorumikasutajatele:
1. Hinnasoodustused vähemalt 5% on püsiklientidele kõikidele toodetele. Lisaks püsikliendi eripakkumised. Püsikliendiks pole aga keeruline saada - tarvis on vaid paari varasemat ostu. Ostud registreeruvad minu raamatupidamise andmebaasi arvete näol

2. Tellitud kaupade saatmine on foorumikasutajatele Eesti piires Post24 (Omniva) ja Smartpostiga tasuta. OK, väga pisikeste tellimuste puhul võib lisanduda saatmistasu, aga sellest teavitatakse. Samas pisikese asja saatmine pole ka kallis

Müügikontori asukoht on sama, mis Trionicu töötoal e. Kadaka tee 187C, Tallinn. Siit saab tulla kokkutellitud asju kätte saama ja laos riiulis olevat kaupa ostma, aga juhul kui on soov saada varuosi koos paigaldusega trionicu juures, siis palun küsida ikkagi pakkumist kõigele korraga temalt, mitte tulla võtta minu käest asjad ja siis minna teise tuppa paigaldama

Kodulehe link on allkirjas. Seal on veel kord ammendav info kõige kohta.
Et ei muud kui meeldivat ostlemist! Sõpradega võib jagada