Emori automarkide tuntuse uuring

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Kuidagi olen neile hambu jäänud, saadavad üleskutseid.

Vastasin ausalt, et töötan ühel neist elualadest, mis välistavad uuringus osalemise ... ja autoga sõidangi mina ise ... ja selgus suht ruttu et ma ei kvalifitseeru osalema.

Nii kaugele siiski jõudsin, et sain teada anda, millist marki auto ma viimase 5a jooksul soetasin. Mudeli valiku rippmenüü sisaldas vaid üht mudelit - 9-3... Mulle hetkel sobis :) aga imestan et EMOR-i ankeedikoostajad pole kuulnud, et Saabil on rohkem kui üks mudel :freak: Või siis huvitavad Emorit hetkel ainult need inimesed, kes ostsid UUE (tähenduses kasutamata) auto, mis pole kunagi ühegi riigi registris olnud ja ankeedi koostamise hetkel oli 9-3 ainsa Saabi mudelina tootmises...

Panen küsitluse lingi koos lisainfoga, saate ise proovida
EDIT: tundub, et on unikaalne, ühekordne link.

----------------------------------------------------
Meenutame kutset osaleda rahvusvahelises uuringus, mis kaardistab automarkide tuntust ja mainet.

Ootame Teie tagasisidet, kui olete ostnud uue auto viimase 5 aasta jooksul. Kui Te ei kuulu sihtrühma, võite edastada kutse oma lähedasele või sõbrale, kes sobib ja nõustub uuringus ise osalema.

Tagame vastuste anonüümsuse, uuringu tulemusi analüüsitakse ainult üldistatult ning ei seosta neid vastaja isikuga.

Küsimustiku täitmisele kulub kuni 10 minutit. Uuringule saab vastata kuni 12. oktoobrini.

Kõikide küsimustiku täitnud inimeste seas loosime välja 3 Partner kinkekaarti väärtuses 30 eurot.

Küsimustikule vastamiseks klikake järgnevale lingile:

http://survey13.toluna.com/wix/p3685318 ... l&ids=1872

NB! Vastamine toimub meie partneri serveris, kus ei saa kasutada Back-nuppu ankeedis tagasi liikumiseks ning poolelijäänud ankeeti ei saa hiljem jätkata!

Küsimuste korral saatke palun e-mail aadressil cawi@emor.ee

Ette tänades,

TNS Emor
Kasutaja avatar
vallikas

Ei tööta link, vaataks küll.
Kasutaja avatar
allan67

Antud juhul tundub, et Emorilt on uuring tellitud ning valimid ette antud.
WASSAAB?
Vasta