Pakkusin tol hetkel Iffile, et tulgu ja tehku minu juures siis, mul selleks ruumi jätkub. Aga et plaan veel pisut äkilisem saaks, siis käin praegu välja järgmise mõtte:
Kui kellelgi veel selline soov on ja ilm laupäeval ilus on, siis võib ta meiega ühineda. Asukoht Tallinnas, Nõmmel, minu kodus. Toimumisajaga sel laupäeval 22.04. Minu poolt saab vett ja survepesurit, ülejäänud autokeemia võtate ise. Mõningase pisiremondi saate ka ära teha, kui lubate, et remondi käigus oma autot veel rohkem ära ei lammuta ja see mu õue peale vedelema ei jää..

Ja kui pesupäevaga ühele poole saab siis võib sujuvalt väikese grilli ja õllega edasi tiksuda..

Põhimõttelist sundi oma autot pesta muidugi ei ole. Ehk siis niisama targutada võib ka. Või siis ilmuda hiljem lihtsalt grillile.
Ilmataat tundub ka esialgu soosivat meid, EMHI ilmateade ütleb: "LAUPÄEVAL on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sademeteta ilm. Öösel puhub loodetuul 4-10, saartel ja põhjarannikul kuni 14 m/s. Sooja päeval +5...+11"
Ma siin aadressi hetkel välja ei karju, kes teab, see teab, kes ei tea, see küsib U2U või telefoni (5283106) kaudu.
Mis siis rahvas arvab?