Püsikiirusehoidja elektriskeemi vaja
Algselt postitas: sigaelmar
Kas keegi saaks juhatada kust saaks netist või siis netti ülesse NG 900 kiirusehoidja elektriskeemi? Tahaks teist korda teha aga igax juhux võix skeemid ka olemas olla!
Oled ikka kindel,et moodul vigane on?,tavaliselt vead ikka mujal.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Saab900 '93 Classic (CruiseControl):

edit. kontrolli kõigepealt kõik lülitid üle (clutch sw, brake sw, cruise control sw jne.)...juhtmoodulis vaevalt et viga on.

edit. kontrolli kõigepealt kõik lülitid üle (clutch sw, brake sw, cruise control sw jne.)...juhtmoodulis vaevalt et viga on.
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
ära siis kiirusta nüüd.
see on klassiku skeem. arvestage palun edaspidi skeemide ja üldse info otsingul seda, et NG mudeliaasta algab numbriga 94 ( müüki alustati küll 93. aasta teises pooles ):eureka:
piloodi kõige sagedasem viga on pedaalilülitite mitteulatumine vastu pedaali ( reguleeritav stokk, mis tuleb uuesti välja tõmmata ). ma ei mäletagi enam, millal mõni muu häda on olnud.
edu
see on klassiku skeem. arvestage palun edaspidi skeemide ja üldse info otsingul seda, et NG mudeliaasta algab numbriga 94 ( müüki alustati küll 93. aasta teises pooles ):eureka:
piloodi kõige sagedasem viga on pedaalilülitite mitteulatumine vastu pedaali ( reguleeritav stokk, mis tuleb uuesti välja tõmmata ). ma ei mäletagi enam, millal mõni muu häda on olnud.
edu
Jah, väga vabandan. Lausa automaatselt otsisin välja '93 mudeli skeemi, ja ei pannud tähele, et NG-d vaja.
Aga siin ta on nüüd:
Saab900 '94 NG (CruiseControl)
Aga siin ta on nüüd:
Saab900 '94 NG (CruiseControl)
Algselt postitas: t8
ära siis kiirusta nüüd.
edu
Paar korda on sattunud mulle ka ebaõige kohtlemise osaliseks saanud suunalüliti.
Saabidega seotud voodoo ja -abi