Kuna oma eelmine tonnine sai maha müüdud aga tahtmine jälle mugavalt ja mõnusalt liigelda, siis ei jäänud muud üle kui uus 9000 õuele veeretada!:)
Masinaks siis täpsemalt 1995a. väljalaskega tumeroheline sedaan, aiste vahel 3 liitrine 155kw V6 mootor, automaat käigukastiga.
Varustusest siis olulisemad asjad- kliimaseade, püsikiirushoidja, el, aknad ja peeglid, el. mäludega soojendatavad eiistmed, veojõukontroll, pardakompuuter, veokonks, beez nahksisu jne.. Seda värvi nahksisu on maitse asi aga mulle meeldib.
Tehniliselt masinale suuri etteheiteid ei ole. Käivitub ilusti ja mootor käib ühtlaselt, sillad ei kolise, käike vahetab sujuvalt. Välimuselt ka enam vähem viisakas, rooste mureks pole. Nähtavalt on seda ainult juhi ukselingi juures, eks leiab natuke mujalt ka , kui väga otsida. Tiiva ääred aga korralikud.
Vigadest on esiklaas mõrane ja armatuuuri ülemine kate praguline! Ja siis veel selline asi, et kui süüde sisse keerata, lähevad põlema ainult veojõukontrolli ja bensu tuluke, teised hoiatustuled end ei näita.

Aga sõites ikka tonnisele omane mugav ja kindel tunne. Vedrustusmugavuse osas võib endiselt küll ainult kiidulaulu laulda!:thumb:
Minu meelest see 3 liitrise ja automaat käigukasti kooslus sobib väga hästi tonnise olemusega. Isiklikult võrreldes meeldib selle V6 mootoriomadused rohkem, kui mu eelmise tonnise 2.0 LPT omad. Plussid tulevad just käiguühtluse ja hääle koha pealt! Kütusekulu kohapealt aga loomulikult pluss jälle turbomootorile! V6 veojõud ei anna ka väga põhjust kurtmiseks:)
Mõni pildike ka-