Mis värvi siis see SAAB olema peab?
mõtle kindlasti,sest minu meelest must 900 on omasuguste seas klass omaette.
kujutle musta 900...just vahatatud, kena kodarvelg all, veeremas mööda suvist maanteed, päike sillerdab sellelt vastupandamatult iluduselt vastu...oojaa see juba on midagi
kujutle musta 900...just vahatatud, kena kodarvelg all, veeremas mööda suvist maanteed, päike sillerdab sellelt vastupandamatult iluduselt vastu...oojaa see juba on midagi
Algselt postitas: Executive
Pole kunagi musta lennuki näinud:fight:, peale Stellsi muidugi
Hullem kui OT, aga Blackbird, F117 ja B2 on piltidel küll mustad olnud, päriselus pole paraku näinud

EDIT: adminnidele jälle lõikamiseks ja kleepimiseks: uus teema - mis värvi peaks olema SAAB
Kõige ilusam tonnine,mida eestis näinud olen,oli endine fofa Anniversary-must nagu öö ja veatu väljanägemisega.

Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Loen ja süda läheb soojaks, isegi kodarvelg on olemas...kahju ainult, et turbo ei anna Stealthi mõõtu välja ja põhi pole helesinine, vaid ehtsat kodumaist soppa täis ja linnud krt...need vist lausa armastavad musta peale kakada
..

-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
Tumesinine lillaka varjundiga tonnine anniversary on ka igati brooo, nimme enda oma sai täna läikima löödud
Ainuke jama nende tumedate autodega on see ,et piisab ühest sõidust ja kogu lõbu lännu.
Ainuke jama nende tumedate autodega on see ,et piisab ühest sõidust ja kogu lõbu lännu.
Kunagi kuskilt kuulsin/lugesin, et "briti teadlased" (jah, needsamad kes väga tihti erinevatest delfi uudistest läbi käivad) olla kindlaks teinud, et linnud pidid eriti "armastama" valgeid autosid. Mingi väga konkreetne põhjus oli ka, aga ei mäleta enam. Igatahes tean, et oma endine valge masin oli pidevalt si**a täis. tea kas põhjus oli parkla läheduses asuvates prügikastides, mida kajakad armastasid, või milleski muus.Algselt postitas: sebastian
... ja linnud krt...need vist lausa armastavad musta peale kakada
aga teemast ka. Autode puhul meeldivad rohkem tumedamad toonid. Ei meeldi valge ja hallid (hele-, hõbe-, tume- jne). Iffi tonnise värv tundub kuidagi väga sümpaatne. Eriti toonitavad mõnusat värvi ka kenad veljed. Aljoga klassik on ka väga laheda värviga.
Algselt postitas: suur
Kunagi kuskilt kuulsin/lugesin, et "briti teadlased" (jah, needsamad kes väga tihti erinevatest delfi uudistest läbi käivad) olla kindlaks teinud, et linnud pidid eriti "armastama" valgeid autosid. Mingi väga konkreetne põhjus oli ka, aga ei mäleta enam. Igatahes tean, et oma endine valge masin oli pidevalt si**a täis. tea kas põhjus oli parkla läheduses asuvates prügikastides, mida kajakad armastasid, või milleski muus.
..
Ei tea, kui ikka pargid auto leevikeste toidulaua (kasepungade) või künnivareste pesapuude alla (nagu mina eile Toomel

See "uudis" on SIINAlgselt postitas: suur
Kunagi kuskilt kuulsin/lugesin, et "briti teadlased" (jah, needsamad kes väga tihti erinevatest delfi uudistest läbi käivad) olla kindlaks teinud, et linnud pidid eriti "armastama" valgeid autosid. Mingi väga konkreetne põhjus oli ka, aga ei mäleta enam. Igatahes tean, et oma endine valge masin oli pidevalt si**a täis. tea kas põhjus oli parkla läheduses asuvates prügikastides, mida kajakad armastasid, või milleski muus.
Eks tumeda auto pealt paistab rohkem välja.
Mustaga on see häda, et täisti puhas on ta ainult paar tundi pärast pesemist. Kevadine tolmune õhk teeb kohe üks-null. Vähemalt siin Tallinna kesklinnas on küll kole, ühe ööga on autol hall kirme peal ja kui siis vahepeal veidi vihma tibutab ongi abi antud...pestud autost saab hoobilt laiguline koll.
Algselt postitas: sebastian
Eks tumeda auto pealt paistab rohkem välja.
Mustaga on see häda, et täisti puhas on ta ainult paar tundi pärast pesemist. Kevadine tolmune õhk teeb kohe üks-null. Vähemalt siin Tallinna kesklinnas on küll kole, ühe ööga on autol hall kirme peal ja kui siis vahepeal veidi vihma tibutab ongi abi antud...pestud autost saab hoobilt laiguline koll.
Kõigi tumedate toonidega sama jama, ja Tartus ka

Parim "ökotoon" oli papa moskvitshi liivakarva hallikas-kollakas (muidugi mittemetallik). See nägi peale 5 aastast väljas seismist täiesti talutav välja, kui sammaldunud tihendeid mitte arvestada. Lääne (ja kaugema ida) masinatel pole sellist värvi näinud.
classikutele sobim minu meelest selline sügisene punakas pruun. link siin http://carpictures.duble.com/picturesph ... ab9916.htm
OT: armas lingikene, üritab troojalast arvutisse toppida (vähemalt nii arvab Kaspersky)Algselt postitas: Mart900
classikutele sobim minu meelest selline sügisene punakas pruun. link siin http://carpictures.duble.com/picturesph ... ab9916.htm
mis te mehed hädaldate, must määrdub küll kiiresti, kuid kogu see ilu mis ta pakub on seda kõike ju väärt
kas te selle peale ei ole tulnud et auto puhastamine ja pesulasse vedamine on teinekord ettekääne pääseda naise/mehe käätsatamisest tuues vajaliku ettevõtmise ettekäändeks;) ja kui vahel tahaks oma saabukest imetleda siis ei pea seda lihtsalt eemalt silmitsedes tegema vaid ikka voolik pihku ja asi läheb asja ette:)
to: Executive
rõhk sõnal -peaks- must olema

to: Executive
rõhk sõnal -peaks- must olema

Algselt postitas: saabubeib
mis te mehed hädaldate, must määrdub küll kiiresti, kuid kogu see ilu mis ta pakub on seda kõike ju väärtkas te selle peale ei ole tulnud et auto puhastamine ja pesulasse vedamine on teinekord ettekääne pääseda naise/mehe käätsatamisest tuues vajaliku ettevõtmise ettekäändeks;) ja kui vahel tahaks oma saabukest imetleda siis ei pea seda lihtsalt eemalt silmitsedes tegema vaid ikka voolik pihku ja asi läheb asja ette:)
No kui juba mölaks läks
Saabubeib'e, kas sind kui naisterahvast ei pane kadeduseuss närima, kui mees iga nädal autot peseb, vahatab ja pärast seda kõike korgib neli-packi lahti ning päikseloojangul jälgib loojuva päikse sillerdamist vastvahatatud kallikese peal.
Samas kui sulle toob ta lilli heal juhul sünnipäeval, üldiselt aga stiilis kord kvartalis; vahel harva kutsub ka teatrisse ning vaevu suudad meenutada, kuna viimaks nooblis restos õhtustasite, KUNA kaunitar garaazhis on kõik vaba raha enda peale ära võtnud
Kui sina naisterahvana oled sellega kõik nõus siis sinu meesterahval (oli see vist copypaste) on ikka räigelt vedanud, halleluujah
teager'il väike mölapidamatus, sorry
A teemasse kah:
Saab 96 - ideaalne värv pommitajaroheline (nagu ivometsal) või stiilis saabisinine/navy-blue (isand Pardi küülikukasvanduse musternäidis)
Klassikule ja 9-5'le - krdi hästi läheb kirsipunane värv peale
Tonnine - raudselt MUST
Saab 9-3 SS Cabrio - see armas kuldkollane - parimat värvi tõesti raske leida

terv, teager
nii. mina oma perversse mõtteviisiga leian, et sportlikule autole, ntks Viggenile sobib ainult ja ainult elektrisinine 
Aga ma oleks üliõnnelik, kui mu praegune perevagun oleks metallik rubiin või kirss.
Kahjuks on porihall

Aga ma oleks üliõnnelik, kui mu praegune perevagun oleks metallik rubiin või kirss.
Kahjuks on porihall

-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Ja jaa. Teager vist jälle naise käest rootsi prutade pärast tappa saanud.Algselt postitas: teager
No kui juba mölaks läks
Saabubeib'e, kas sind kui naisterahvast ei pane kadeduseuss närima, kui mees iga nädal autot peseb, vahatab ja pärast seda kõike korgib neli-packi lahti ning päikseloojangul jälgib loojuva päikse sillerdamist vastvahatatud kallikese peal.
Samas kui sulle toob ta lilli heal juhul sünnipäeval, üldiselt aga stiilis kord kvartalis; vahel harva kutsub ka teatrisse ning vaevu suudad meenutada, kuna viimaks nooblis restos õhtustasite, KUNA kaunitar garaazhis on kõik vaba raha enda peale ära võtnud

Lähme teeme nüüd ühed õlled ja kurdame oma kurba saatust eks?
teager:
sinu südamerahuks võin kinnitada käsi südamel-mul tõesti ei ole selle vastu midagi...miks peaks?
tähelepanu vaeguse käes ma ei piinle ja õnneks on asjad nii et kui juba päikeseloojangu vaatamiseks läheb siis teeme seda kolmekesi mitte ainult Saabu ja tema;)
a´ja kogu see jutt käib siis avelito suunas;):D.
p.s kuna sa teager oled siia kõik ilusasti kirja pannud mida naisel puudu jääb siis ära unusta oma naisele neid asju pakkuda siis saab ehk kõik korda;)
sinu südamerahuks võin kinnitada käsi südamel-mul tõesti ei ole selle vastu midagi...miks peaks?
tähelepanu vaeguse käes ma ei piinle ja õnneks on asjad nii et kui juba päikeseloojangu vaatamiseks läheb siis teeme seda kolmekesi mitte ainult Saabu ja tema;)
a´ja kogu see jutt käib siis avelito suunas;):D.
p.s kuna sa teager oled siia kõik ilusasti kirja pannud mida naisel puudu jääb siis ära unusta oma naisele neid asju pakkuda siis saab ehk kõik korda;)