Algselt postitas: muidumehike
Minu jagu on siis ainuke 99 kupee aastast 1984 mis arvel Eestimaa pinnal
Ma ei jaga seda arvamust, et sinu 99 on ainuke 1984 väljalaske "kupee" Eestis, või et tegemist on üldse kupeega.
ARK -s võib tõesti lahterdus selline olla (ARK -s ju varemgi kw -sid ja muud infot segamini aetud) aga tegemist on ikka 2-ukselise sedaaniga. Samahästi võib neid teisi Eestis arvel olevaid 8tk 1984.a. 99 -aid pidada 4-ukselisteks kupeedeks aga me kõik nimetame konkreetset mudelit sedaaniks (4-ukselist siis). 2-ukseline sedaan ei erine oma kere üldväljanägemise poolest küll millegi poolest 4-ukselisest sedaanist. 2 ust ei tee temast veel kupeed.
Wikipedias öeldakse SAE standardile toetudes, et: kupee mõiste on piiritletud ka tagumise istmerea ruumi mahuga mis "võib olla" kuni 0,93 m3 (934,6 l) et mahtuda "kupee" liigituse alla. Auto mille vastav näitaja on suurem kui 0,93 m3 on siis hoopis 2-ukseline sedaan, mitte kupee vaatamatta sellele, et tal on ainult 2 ust. Autotootjad võivad pidada kupeedeks ka 4-ukselisi sedaane, 3- ja 5- ukselisi luukpärasid.
Kui nüüd Saab 99 puhul võrrelda 2-ukselise ja 4-ukselise sedaani salongi tagumise poole mahtusid siis arvan, et seal erinevust ei ole (kui siis õige napilt).
Saab ise kasutas(kasutab) samuti "Combi Coupe" väljendit 3- ja 5- ukseliste luukpärade puhul (milliste kere tõepoolest sedaanidest a 110 mm võrra pikem oli mudeli 99 puhul), peale selle siis mudelitüübid "2-door sedan" või "4-door sedan".
Minu arvamus ühtib Saabi omaga.