Uurin, et äkki keegi teab , et kust saaks naastrehvile naaste?
mitte tavalisi ümmargusi või tärni kujulisi vaid lapikuid?
või siis kandilisi või veel midagi moodsamat?
või on kellelgi mõni uuemat sorti vähesõitnud rehv, mingi külje vigastusega, et kust saaks välja koukida?
Mul oleks vaja ca 50 naastu Contiice contact rehvidele. Paari päevaga olen kaotanud juba piisavalt naelu, et pidemisele mõjuma hakkab.
Ühesõnaga täna tuli selle aasta esimene vooruvõit kah ära. Uueks nädalavahetuseks pean olema parem kui kunagi varem! No 3 autot jäi sel nv-sel alistamatuks vaid!!
Parim ehmatus TÄNA oli Noarootsis, kus esimese etapi aegu oma kella epalt vaatasin ja võrdlesin ja siis finiseeris üks tüüp, kel tutikad all olid... Ma minuteid kellale ei jälgind vaid sekundeid, ja siis ta lõpetas must : 25 sek varem.... või 35 sek hiljem?? Mis ma oskasin arvata? Olin täitsa päri, oma sõitu hinnates, et võisin 25 sek. pähe saada. Hiljem selgus, et olin ikka 35 ga võitnud...
EILE oli parim, kui esimeses voorus kogu kõikide klasside arvestuses olin ajas liider pea vooru lõpuni, kui lõpuks üks nelikvedu kiiremini sõitis ja siis ka üks konkurent nobedam oli.
Igaljuhul lahe on!!!
O: naelu
Teab kas rahvas sellega kaasa tuleb, aga Troll siin müüs rehve. Kui tema poolt oleks eriti hea hinnaga rehvid ja klubilised hea ürituse nimel rahaliselt toetaks, siis saaks Ivomets võbiolla päris tutikad rehvid alla
Mina oleks hea ürituse nimel küll nõus mingi summaga toetama 
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Rehvide naelutamisega tegelevast ettevõttest pole küsinud? Tartus tuttavas töökojas on naastude valik kohapeal olemas.
Kui juba rehvist naastus lahkunud siis need uued ka seal kaua ei kesta kui just ei liimi.
Katkise rehvi leiad iga rehvitöökoja utiili hunnikust
E: Motopoest võid küsida selliseid:

Kui juba rehvist naastus lahkunud siis need uued ka seal kaua ei kesta kui just ei liimi.

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Rehvide naelutamisega tegelevast ettevõttest pole küsinud? Tartus tuttavas töökojas on naastude valik kohapeal olemas.
Ranto, kas viitsid uurida, millised naaste on??
Kas on conti, või goodyeary või pirelli uuemaid?
Ja liimiga lähevad sisse ikka ja siis neid enam naljalt kätte saa. ka vanadesse aukudesse panduna. See on proovitud ja töötab!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
-
5448
- Auto: 9-5 Vector 2.3 136kw 2004 a.
Kruvinaast istub väga hästi rehvis sees aga seda ei saa olemasolevasse naastuauku panna.Augu põhja jääb liiga vähe kummi ja kruvinaastu kruvib seal läbi.Ja IceContactil pole kahjuks ka kuhugile kõrvale võimalik teda kruvida - seal lamell ümberringi.Ainuke variant jääb jah uued naastud liimiga panna.
Tavalisi naaste oleks mul pakkuda aga selliseid nagu sul vaja mul kahjuks pole.
Küsi balti rehviseadmetest. http://www.mcrolls.ee/ Amservi taga.
Tavalisi naaste oleks mul pakkuda aga selliseid nagu sul vaja mul kahjuks pole.
Küsi balti rehviseadmetest. http://www.mcrolls.ee/ Amservi taga.
Tahan lennata ... 
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Tänud kaasamõtlemast. Ega muidu poleks teemat teinud, kui ise enam hakkama ei saa.
Tavanaast ei kõlba, kruvi oma samuti mitte. , et midagigi pidamist tekiks oleks vaja ristküliku kujulist. ja siis hakkab alles töö naastudega. Kui seda ei tee, siis pidamist ei saa. Pagan, see on peen värk. Eks ma nüüd lähengi kummiparandustesse vaatama, mis seal ära visatud on. äkki leiab!?
Tavanaast ei kõlba, kruvi oma samuti mitte. , et midagigi pidamist tekiks oleks vaja ristküliku kujulist. ja siis hakkab alles töö naastudega. Kui seda ei tee, siis pidamist ei saa. Pagan, see on peen värk. Eks ma nüüd lähengi kummiparandustesse vaatama, mis seal ära visatud on. äkki leiab!?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.